Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 
			  Mobilarena Házimozi haladó szinten 
 Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
 Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#09634560 törölt tag válasz  z123456789

üzenetére z123456789

üzenetérePc-s dolgot nem értem..  Engem hidegen hagy, mit kötsz rá, mit veszel, csak a meglévők és tervezendők érdekelnek. Engem hidegen hagy, mit kötsz rá, mit veszel, csak a meglévők és tervezendők érdekelnek.
 15nm.-re viszont jó a szett,erre voltam kiváncsi.
- 

válasz  z123456789

üzenetére z123456789

üzenetéreAkkor ide elég lesz az az erősítő + hangfalak kombó.  A hangsugárzókat meg feltenném konzolokkal a falakra. 50 colos TV ide elég bitang lenne, de szerintem a 42-es is megteszi.  Viszont a (leendő) PC-t én inkább a cserépkályhával szemben helyezném el, nem pedig a jobb alsó sarokba. Ha ott lenne, akkor még kevésbé lenne szimmetrikus az elrendezés. A hátsókat így is trükkös lesz felrakni, vagy a hátsókhoz állványokat használsz majd. (Amúgy a feltüntetett méretek alapján 17 nm-es a szobád.) 
- 

cintula187 addikt válasz  z123456789

üzenetére z123456789

üzenetéreúgy hogy a jobb alsó sarokban lenne a PC egy kis sarokasztalon. ami még nincs meg  Ide elég lenne a JBL szerintem. Ezt én is meg sokan mások is így használják különösképpen amikor pl. moziban vagy tvzés közben BEalszik valaki  Vagy bealudt (repülőn) felszállás közben. Pont bealudt mire hazaért stb. Vagy bealudt (repülőn) felszállás közben. Pont bealudt mire hazaért stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Engem hidegen hagy, mit kötsz rá, mit veszel, csak a meglévők és tervezendők érdekelnek.
 Engem hidegen hagy, mit kötsz rá, mit veszel, csak a meglévők és tervezendők érdekelnek.