Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik

- 

Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

-KP-
veterán
válasz

alphamooncam

üzenetére
						A JBL-ed jó nagy szórási szöggel rendelkezik, elvileg vízszintesen 120, függőlegesen 90fok. Pont nem számít, hogy centire pontosan fülmagasságban legyen a hangsugárzó. De én nem ezt tettem szóvá eleve. Hanem hogy miért van annyival feljebb a vászon a hangsugárzóhoz képest?
Az atmossal kapcsolatban meg nem értem miért kell ennyire ferdíteni. Újonnan egy Denon 3800-as AVR tudja az Atmost, és van preout módja lekapcsolható végfokokkal. Használtan egy marantz 5011 tudja az atmost, van preout kimenete is végfokokhoz(vagy aktív hangfalhoz). Az 5010 is tudja, csak azért írtam direkt 5011-et, mert azzal már használható az Audyssey One. 150körül beszerezhető használtan. A Denon 3800-as AVR ára itthon újan számlásan áfásan 470k. De 5.1.2-t még egy Denon 2800h-val is lehet, 279k huf az ára. Szóval teljesen érthetetlen minek kell 7-8 milliós Stormokkal meg Trinnovokkal jönni. De a 2 millás Anthem/Arcam procik is teljesen irreálisak kelna91 szempontjából.
 - 

I'am Dony
őstag
válasz

alphamooncam

üzenetére
						"Atmosra van igény. Ilyen áron beszerezhetők."
Ez egyáltalán nem felel meg a valóságnak és én is azt gondolom, hogy felesleges túlzások vannak a listában. Az 1M max keret már önmagában feleslegessé teszi bármilyen proci, de top AVR ajánlását is. Másrészt az is igaz, hogy ekkora keret esetén felesleges vágyálom az atmos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
 - Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
 - Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest