Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz Vajga #186123 üzenetére
"-Aria 936ot külföldön sem találtam emberi áron (Gino20 javasolta)"
[link] [link] [link] +170 euro a teljes csomag szállítása. Sorry ez nem ~900e Ft, hanem ~990 vagyis 1M. Itthon majd ennyi csak a 936 ára."Szeretem a rendes döngős-ütős basszust a morgós helyett, és a szép szisszenős magasat a csörgős helyett."
Akkor egy ilyennel valószínűleg semmi hiányt nem szenvednél [link] vagy dipole surround-al [link] . Van itt pl még ilyen is [link] korrekt centerrel [link] vagy ha már center, akkor ez sem rossz [link] [link] . Klipsch-et pl extreme audio-ban tudsz hallgatni, SVS-t meg a linkelt boltban. Ha teheted érdemes lenne üzletbe elmenni kicsit hallgatózni.
Ezek közül csak a klipsch szettet ismerem. Korábban ilyet használtam. Szerintem nagyon jó ár/érték arányt képvisel. Jelenleg meg Revel F36 van, ami azért egy kicsit vékonyabb mélyben, mint a klipsch, igaz ez nekem nem probléma, mert kizárólag SUB-al hallgatom a rendszert. Revel F36 nagyon jó áron van, de azért ott még kalkuláld bele, hogy az M16 "surround" akció már kifutott és ha ismét lesz, akkor már lehet a korábbi ~450e Ft-os áron kapod, továbbá ahhoz a szetthez minimum kellene egy C205 center, ami meg 465e Ft.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest