Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz spiky03 #183524 üzenetére
Valószínűleg nagyobbat fog szólni amikor az egyik sub hátra kerül. Viszont EQ és delay meg rew mérés nélkül kapsz egy eredményt amiről max fülre mondod meg hogy jobb-e. Amíg nem vettem minidsp-t meg mikrofont nekem is így volt. Jó van az úgy stílusban. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mérés EQ és delay nélkül a hátso subb sokat tid belerondítani.
Én az első mérés után láttam mennyire katasztrófális a helyzet nálam hiába van 4 sub.
Persze majd a cavern renbe vágja, de én meg azt nem vágom. -
denesdr
addikt
válasz spiky03 #183524 üzenetére
Nem lenne több teljesítményed hídba kötve, hanem legjobb esetben is pont ugyanannyi, mert az XLS1002 2x350 Wattot tud 4 Ohmra vagy hídba kötve 1x700 Wattot 8 Ohmra. Azért írom a 8 Ohmot, mert ha két 4 Ohmos subot (azt hiszem az van neked) kötsz egy kimenetre, akkor sorba kötve őket 8 Ohmot kapsz, párhuzamba kötve pedig 2 Ohmot, de ez utóbbit nem tudja meghajtani hidalás esetén rendesen az XLS.
Az eltérő keresztmetszetű kábelek egymás után kötése csak egy kis plusz ellenállást jelent (de ha egyenlő vastag kábeleket kötnél össze az is), normál szobai hosszokban a 2,5 mm2 nem okoz gondot, nyugodtan beletoldhatod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest