Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Ear001
üzenetére
Szarból nem lehet várat építeni, a fizikát meg nem lehet megerőszakolni !
Gyenge minőségű hangsugárzóból nem lehet hájgendet faragni, viszont fel lehet javítani a felvételek minőségét ( szétcseszni a frekvenciamenetet
) és valamennyire lehet javítani a hangsugárzód hibáit ill. karakterét fülre szabni, éppen mire van szükséged.Én erre értettem, de szinte bármelyik hozzászólást ki lehet karakírozni...
Nem támadásnak szántam, és nem is kioktatásnak, de ha kétségeid vannak állításommal kapcsolatban, én nem fogom rád erőszakolni a véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 94% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) és valamennyire lehet javítani a hangsugárzód hibáit ill. karakterét fülre szabni, éppen mire van szükséged.