-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
Dagidög #101613 üzenetére
"Ti korlátlan szabadsággal rendelkezve milyen moziszobát építenétek magatoknak?"
Ez már nem egy egyszerű dolog, én mindenképpen profikra bíznám a munkát, akik komplett házimoziszoba kialakításával foglalkoznak az első szögtől kezdve az utolsóig. Pl. rájuk
Azért ez már nem az a "DIY" kategória, mint amit mi szoktunk itt csinálni egy meglévő szobánál. (a lehetőségekhez mérten)
Én így csinálnám.
-
_Smooth
senior tag
válasz
Dagidög #99609 üzenetére
Ez azért lehet, mert a 3D-hez nem 1.4 kell, hanem sávszélesség
1.3-as kábelek is tudnak 10Gbit/s sávszélt - vagy akár még ennél többet is -, csak nincs meg bennük a HEC (ethernet szál), így nem tesznek eleget az 1.4-es szabvány ezen kritériumának.(#99513) Norbi 72 válasza _Smooth (#99511) üzenetére
Heco sub,érdemes meghallgatni.
Köszi, ránézek majd. Árban egész baráti, remélhetőleg hangja se rossz. (hétvégén sajnos vidékre megyek - ha meglesz még jövő héten, valszeg felkeresem, hátha meghallgatható)
-
törölt tag
válasz
Dagidög #88002 üzenetére
Sub nyugodtan eltérhet, én maradnék a polk mellett bár az általad jelzett subot nem hallottam még.
Nagyon helyes elgondolás a hallgatás, bár mindenki ezt tennéStreamaudio, netdepo, audiomekka, hififutár, audiophile szalon.. ezek mind alkalmasak meghallgatásra, be kell jelentkezni. vinnni kell CD lemezeket olyant amit kedvelsz és ismersz de kivánságra ök is biztositanak tesztanyagot sajátjukból. Kérheted hogy előmelegitsék és hogy mit mivel szerentél hallgatni. Erősitő-fronthangfal legyen a meghallgatott subot pedig bekötött 5.0 mellé ajánlom bekötni. Először sok tipus nyers (főleg Polk,castle, Mission) de idővel bejáratással finomodik a hangjuk.. Bár az első órai Denon 2100-ba beleszerettem..
valamint a quadralt szinte készen kapod, azt hallasz majd amit so óra után..
-
törölt tag
válasz
Dagidög #87855 üzenetére
Ez mélynyomónak?? Mindenkinél bevált, árában best buy,ne is keres mást bár kérdéses mekkora a szoba de 20 nm. környékén ideális Be kel járatni, de utána sztem elnyeri a tetszésed.. és 310-ből mindennel megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest