Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Fail3D! #45185 üzenetére
Mindkettő középkategória, a 2802 az is felső-középbe tartozik. Messze vannak a felsőkategóriától: Denon a 38-43xx Pio pedig 20xx de inkább al LX 7x tartozik oda.
#45185: Yamahát anno 2004-ben 225 ezerért vettem legjobb vétel volt abban az árfekvésben de arra is azt mondta az eladó: jó ez, de messze van az igazi minőségtől.
Inkább felette, azt mondom: 400-ért kaphatók már. Ezért biztatunk mindenkit használtra. AZ általam linkelt NAD az, talán a Sony közeliti a felsőkategóriát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz korpicschess #45129 üzenetére
Milyen hangfalak,szoba?
-
törölt tag
válasz korpicschess #45129 üzenetére
Mennyit szánnál rá?? 85-ért az általam pár hsz-al ezelőtt emlitett Sony bomba vétel lenne,
-
törölt tag
válasz korpicschess #45125 üzenetére
Nem éri meg felokositani.. Valamint HD-re se ez a szinvonal való.. Sajna 20 körüli öszeget ha kapsz érte már öszeteheted a kezed. Javaslom add el és keress használtat.Nem volt rossz a maga idejében,konvertálgatni viszont meg nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Toobee #45094 üzenetére
Gratulálok hozzá!
Ha nem is most szombaton de egyszer majd kb. ősszel vagy ha kicsit helyreállok anyagilag, akkor eljutok meghallgatni.
Kistücsök: nem jobb mint az eredeti. Ez mondjuk mindössze 3-4 BD-n alapszik. Kivételek talán a SW filmek,ezt az infót is hallomás útján szereztem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz McSzaby #45037 üzenetére
Nemrég Leonel Monitor Audióját (BX2, tehát monitor/háttér dobozok) hallgattam, jó mélyekkel, és kicsit kiterjedt terű magasakkal és nagyon jó leképezéssel bírtak a dobozok. Olyant simán el tudok képzelni akár egy magasabb osztályú régebbi nagyobb kategóriás Denon, Marantz vagy akár LX vagy jobb Pioneer mellé is akár panelben is. Tehát ez ne legyen akadály:se a kis tér, se a szomszédok, se a panel. Megfelelő választással és ha sztereóval kezded akkor nem is olyan horror összeg bevetésével,valamint még nagyobb türelemmel és kis akusztikai tanulmányozással a panelben is hódolhatsz a házimozizásnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Négyszögjelet az 1 sz hsz tartalmazza: ugy állithatod elő hogy a hangszinteket,főleg magasakat equalézerrel felhuzod egekig. Ezt kerülni kell.
Szerintem meg nem fogja leadni a teljesitményfelvételének 80%-át se, max 60-75%--ot jósolok, pláne hogy nem is birja a leirás szerint meghajtani. Így még rosszabb az arán. És el is szállhat a hangfalad így minden védelem elenére (clipping).
Nekem címzett kérdésedre: a kondi szállhat el leghamarabb mert sokszor tulmelegszik: ezt onnan veszed észre hogy hiába nyomod fel hangosabbra nem lesz de nem lesz benne erő sem (sztem arrafelé jár már..). De a többi elektronika is hamar kiszárad a tulzott melegtől amit a végfok miatt kénytelen elviselni. -
törölt tag
nem sőt megvédi az erősitőrészt és a hangfalat is..modernebb erőlködőkben többfajta van, koppanásgátló, nagyáram eleni védelem,túlfesz védelem (ezek érzékenységi szintjét álitod az erősitőn lévő Ohm szabályozóval-másra nem is igen valók) és zárlat elleni védelem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fail3D! #44937 üzenetére
Szerintem nem... inkább visszafejlesztenél vele
Sunnysys: Lehet jó a belépő is, bár ugyis felmerül az igény addig a jobbra. Szerintem válaszd az Onkyo vagy a Denon egydobozos szetjei közül amelyik szimpibb és majd lecseréled a hangfalakat. 2: keress JBL SCS 178-at és mellé egy 1xx H/K vagy kisebb Onkyót. Kezdetnem megteszik. De a JBL jó az ankyo egydobozos hangfalait kiváltani is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #44918 üzenetére
Igen de sztereón.
-
törölt tag
válasz Valkűr #44754 üzenetére
Igen én is úgy gondolom.. de ez nincs annyira kisarkitva: ez nem jelenti azt hogy teljesen alkalmatlan csak hogy nem az a hangzásvilág, ha populáris zenét szeret lehet hogy ez még jobb választás is lehet mint pl.alapkategóriás Denon...
Pl rocker barátom a világ minden pénzéért sem válna meg Onkyo 608-ától. Anyira bevált rockra nki az Onkyo-Mission M6.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Oldfighter #44716 üzenetére
Én is gratula hozzá...
Szerintem Smallnál mindegy mire álitod de én nem tettem egyiket se LFE+mainre: de dolgozzon a mélyhangokkal az erősitő. -
törölt tag
válasz Oldfighter #44708 üzenetére
LFE mert ott csak a sub adja le az alacsony frekvenciát így az erősítőnek marad elég szufla a párbeszédekre és a többire. Nem veszi el az alacsony freki alacsony impedanciája a többi elől a szuflat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz eboostr #44494 üzenetére
Kinézetre ne legyen lestrapált, leharcolt. Csatlakozókat amelyeket használni szeretnél, ki kell próbálni különösen a digitális és a hangszórócsatlakozókat. Vigyél kedvenc zenéket és ha lehetséges a fronthangszóróid is hogy képet tudj alkotni, hogyan szól otthon. Ha hazavitted, reseteld gyárira és állitsd be magadnak a távolságokat, bemeneteket,stb..
-
törölt tag
válasz xtremetuning #44488 üzenetére
Az stand bye step.
-
törölt tag
válasz Simivok #44487 üzenetére
Ha érdekel leírhatom részletesebben is de semmiről se maradtál le lényegi rész ez... Ha még nem tiszta vmi kérdezz nyugodtan.
Peeta14: én olyan alternatívát javasolok hogy vegyél egy neked tetsző és a te szempontjaidnak megfelelő médiajátszot és mellé egy sztereó Erősítőt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Más" kérdésedre:Amennyiben beállitottad a frekvenciát -márpedig azt tetted- az afelettit kapják a szóban forgó hangfalak, az alattit pedig a sub fogja megkapni majdnem minden üzemmódban, kivéve pure direct. Ez akkor érvényes amenyiben az LFE beállitás sub és nem main+sub vagy main beállitáson van.
Bici: létezik. De a teljesitmény NEM a nagy hangerő miatt kell és a nagyobb erősitők halkabban is szebben szólnak, (példa: a nagy Denonom olyan dinamikával és szépen szolt halkan mint egyik elődje se tette, ha penelbe kelllett volna választani az eddigi erősitők közt csak a denon 3806 jöhetett volna számitásba) tehát ez ne az alacsony teljesítmény és emiatt a lehetőleg minél alacsonyabb kategória legyen a választás elsődleges szempontje
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #44392 üzenetére
mit nem értesz? Az LFE igaz csak 120 ig terjedhet de a mélynyomó leveheti a frontokról és a többi hangfalról akár a 250 Hz ig terjedő tartományt is. Ha Most se tiszta írd meg mi az amit nem értesz és elmagyarázhatom neked. Lyuk se mindig keletkezik mert a Kis hangszórók is lemehetnek Addig csak nagyon nagy eséssel. 60 Hz alá már nem képesek lemenni ez fizikai képtelenség.
-
törölt tag
Simán. A Dolby Lab is használja/átvette a jogot igy a DD képes rendszered tudják a AAC-t és a HE AAC-t.
Axwel18: vannak kik használják és pozitív tapasztalatokat irtak le.. de mivel elentétes karakterűek így hallgasd meg együtt, úgy dönts.
Leonel. gartulálok! .Mindenkinek: köszönöm a beérkezett támogatásokat mindenkitől, 3-4 hónap lett előre fizetve. Igyekszem megszolgálni ill megadni, aknek tudom mihelyt job munkahelyem lesz..
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Ha bemérés kész akkor nem kell azt se álllitgatni.. hacsak nem kiugróan nagy vagy kicsi az érték.. Phase-t nem kell állitani és maxon hagyni a frekit..
Torma 1981: az 1 sz hsz alján van erősitőajánló, onnan szemezgess. és elég sok erősitőt ki lehet vlasztani hogy melyik kat. mert sok modellnél csak az évzszám szerint változik a számozás.. amit nem tudsz, linkeld be ide.. Thomson,Samsung kenwood..... stb egy gyártmányos készülékek kerülendők..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oldfighter #44124 üzenetére
Gratulálok hozzá! Legszivesebben veled tartanék és vállalmám a vizsáztatást mert volt már MS mely megnyerte a tetszésem és a Malac is megér minden fillért, még ha rengeteget kellett is adni érte belőle.
Z.A.P: nem emlékszem ilyen esetre így nem tudom, csak a magam szemszögéből megítélni, így bármilyen nehéz (pedig már minden idegszálam lassan azt mondja hogy fogadd el, anyira elnehezült a helyzet) nem szeretnék pénzbeli hanem valami tárgyi vagy hasonló jellegü, melyet vissza tudok adni vagy fizetni megerőltetés és nagyobb teherviselés-megerőltetés nélkül. Nem erről szól a,PH és nem a net léte az elsődleges már. De igérem ha lesz ujra net valaha akkor is segitek ha tudok.
-
törölt tag
Ha a subon van LFE bemenet akkor minden könyebb: nem kell a frevenciát állitanod, ha pedig Audyssey , MCAAC akkor pedig a hangerőn kivül semmit sem kell állitanod,-phase-t se- csak az erősitőn a frekvenciát, ha tulságosan elállitaná. És a hangerőt is kb ugy hogy az Audyssey áltam mért értékektől ne tünjön fel-le tulságosan.
Csak sztereón be lehet állitani main-ra a mélyfrekvenciát és ott valóban nem kell a sub.
Sok sikert és még nagyobb élvezetet a Lektorokhoz.. Már csak azért is mert én is ezt néztem ki magamnak anno.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz turbobusa #44089 üzenetére
Oda elég nagy hangdobozok kellenek. de inkább hifi tpoikba menj de sokan vannak innen ott ha választasz segitünk mi is csak linkeld be mit találtál. nagyobb hangdobozok (pl a KEF Q) jöhet számitásba, és minőségibb erősitő. DAC-ot is nézhetsz ha pl tévét kötnél rá
Egyébként amit Patice irt... -
törölt tag
Marantz hangja jobban tetszik
.
Gorbep és Lipton és többiek: tényleg nem átlátható: ö a központhoz közel lakik és épp a gooogle-n is de az ő padlásukon nézve is ki vagyunk takarva. templom, gmi és más 2 emeletes épületek. Egyébként inkább köszönöm bár ne kéne "tökörészni" de ez nem megoldás, ha szerdáig mást nem találok.
Optanet, blues csomag, de jelenleg csökentetten fizettem,de az lejárt..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gorbep #44080 üzenetére
Segitőkészsége, megbizhatósága eddig nem ismert határokat, nem hiszem hogy épp most adná be a kulcsot ez ügyben és valóban ki vagyok tőle erősen takarva templomtoronnyal emeletes házakkal, és a táv igaz kevesebb mint 3 km. de sürün lakott rész, 2 emeletes gimnázium és annak, valamint az önkormányzat és a VD ÁMK nagyteljesitményü wifije is beleszólhat. Más partnerek lehet pénzt kérnének érte, ezt nem kockáztatom ,se nem vállalhatom.
-
törölt tag
válasz MPeter87 #44078 üzenetére
Pénz nem játszik a #44013-ban kifejtett okok miatt.. olcsób vmit elfogadok mert 1: lelkiismeretem is nyugodt mert nem huztam ki senki zsebéböl egy jelképes öszegnél (pl ezer forintnál ami pár üveg sör ára, olcsó mozijegy, stb..) többet , bár sokan vagytok és ez jól is esik igy még kevesebb esne egy emberre 2: amit kapok azt késöbb pl helyzetem rendbejövetelekor mindenképp viszaszolgáltatom és igy nem sózok senki nyakába se számára haszavehetetlen drága dolgot. 3: magamnak se okozok fölös tartozást mert ha rendbejövök hogy adom nektek teszem fel 60 ezer forintot vissza?? Mert tartozni nem akarok és nem is erről szól a PH sem hogy "segitsd anyagilag, aki nem birja" ennyi erővel mondhatnám azt is hogy "értek a házimozi,-de lehet tévé, projektor, dslr,stb-hez, de hogy hitelesen segitsek nektek ahhoz kellene egy Házimozi rendszer adjatok már egyet össze"... na és haverom (matematikus) mmondata is helytálló: "netet akarsz miközben enni sincs miből.."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gorbep #44051 üzenetére
Ma lebeszéltem: tárgytalan először lecseszett mikor mentem az ötlettel.. (mi ütött beléd, kajára sincs már pénzed, te a neten agyalsz!) utána mikor elmondtam miről van szó erre mondta: még ha nem lenne közötttünk a központ templomtoronnyal de tegyük fel hogy jó a technika és az se lenne akadály akkor se tudok segiteni mert minden portom (2 gép, 1 tévé, valamint a szerver) foglalt. Így ez nem jó ötlet..
Robi-k: tényleg nem rossz.. ha magyar áron 50 rugó lenne legjobb vétel lehetne a piacon DAC-ként[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Citroware #44050 üzenetére
Először is milyen zene az izlésed? Mert ha pl zúzós rock és akciófilmek akkor H/K-Onkyo erősitők jók neked, ha mindenevő vagy akkor Yamaha-pioneer, ha meg részletesen zenei, Jazzes akkor Denon-Marantz vonalon kell gondolkodnod.Természetesen jól szólhat teszem fel egyik-másik zuzós szám Denonon is de ha csak azt szereted, mellélősz a denonnal pedig kiváló erősitő. Természetesen ne vedd sarkosra és a hangfalakon sok -még több- múlik de általában ez a helyzet.
Továbbmegyek: Belépővel is boldog lehet valaki, de igazán a középkategória az, ahol kijönnek jó hangzás elemei, részletes lesz a hangvisszaadás és itt már jól kijönnek a forráskülönbségek pl DD-D HD True vagy MP3-Flac-CD-SACD.És itt különülnek el jó az erősitők karakterei. Mindez természetesen megfelelő hangfalpárossal és jobb kábelezéssel érvényes.It a jót nemcsak az ár-értékarány (erősitő-hangfal-kábelezés: 1-2 és a rendszernek 10-20%-a) hanem a megfelelő párositáson is mulik mert hiába jó a Denon 2313 és a JBL studio580, mégse lesz igazi jő a hangzás mert hiába felelnek meg a kritériumoknak és hiába jól párositható mindkettő, az összhangjuk nem lesz egy mert teljes ellentétes karakter (másnak persze bejöhet!) De ha azt mondod hogy jó neked egy Alsókategóriás erősitő egy olcsó szettel, és kipótolod egy subbal, vagy ujonnan egyben egyelőre én nem beszéllek le róla. De igazából DAC-al sztereó kellhet neked főleg ha sok a zene.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Citroware #44045 üzenetére
Egyszerüen más mértéke van.. ugyanis a minőséghez képest az ár majdnem exponenciálisan növekszik, tehát létezik rosszabb alternativa házimoziban is mint a jelenlegi szetted,pl egydobozos szettek. Egy állóhangfalas szett jó erősitővel már inkább elfogadható alternativa..nem egy világ a kettő. Én inkább lasssacskán hoznám össze.. vag egy sztereó lehet alternativa és mellé egy olcsóbb külső dac.
Gorbep: fogyasztás nem tétel, én csak arra irtam hogy ne vmi 40-50 W-os szerkezet menjen 7/24-ben. De eddig ahol árat láttm elég huzos lenne még többnek is. Így ezek nem játszanak.. Megosztást meg kel beszélnem...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz robi-k #44041 üzenetére
Meg kell vele beszélnem...ha nem vállalja akkor sajna ez a Wlan megosztás nem járható..légvonalban épp 2.9
Soldi3r: sajna mobilnetet se tudok vállalni.. Egyszerüen nem jut rá..
Igazából bucsuzni akartam... de ha van épkézláb megoldás akkor benne vok... csak pénzbe ne kerüljön a fentartása (kivéve minimális áramfogyasztás).
Ja és facebookon is erős tiltakozási hullám vonul végig, mivel sokakkal elveszteném a kapcsolatot.. de ez erősen off.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Citroware #44033 üzenetére
Ha az 1 sz hsz olvastad ott van egybe Denon-Onkyo-Yamaha szettek ezek lelegek is lehetnének, de az állóhangfal hiánya és a gyengusz hangszórók erősen éreztetik kevésnek magukat... Járható út lehet egy használt erősitő és mellé sztereó és késöbb kipótolni,így többe van ugyan de biztosabb az előrehaladás.
-
törölt tag
Az analóg hangcsatornás bemenet az alsó-közép-középkategória kiváltsága ezért használt a szóbajöhető alternativa, ez pl sztem bombaüzlet..
Robi-k: myopia degenerativa (erős rövidlátás 13 és 15 diopt.) de arra jött zöldhályog (jól kezelve) de a Lasik-ra mondta a szemorvos hogy ne kezdjek bele mert nagyon gyér az ereká llapota a szamfenéken és a retinánál is.
Kistücsök: akartam, de gyakorlatilag levett szemüveggel nem látom a kontaktlencsét... csapody6 közeli-t olvasok szemüveggel, mérve 0.5/0.3 az élesség ha mond ez valamit...Mindenkinek: nagyon köszönö a segitőkészséget de remélem hogy egy átmeneti álapot bankszámlaszám kérés több okból elutasitva részemről: 1: nem pénzadományt szeretnék és hogy néz az ki hogy netre ugymond "kunyeráljak" miközben mások lehet enni se tudnak rendesen... de ha elfogadnék si mondjuk 12 havit utána föhetne a fejem ha nem változik a helyzetem:ördögi körbe kerülnék 2: sztem nem való ez a pénzkérdés a PH szellemiségéhez: amit tettem -és tennék ezután is- önzetlenül viszonzás kérés nélkül tettem 3: akárki akármlyen öszeggel szálna be én azt az ö részéről kidobottt pénznek tartanám, mivel legtöbben tisztában vagytok az alapokkal és ritkán szorultok ez ügyben segitségre.. +1: nem vagyok se "szégyenlős" se rátarti nem mondtam hogy nem fogadok el segitséget csak ne a "piszkos anyagiakról" szóljon, kábeles netem van, gorbep tegnapi (erősebb wifi stick) ajánlata tetszik, szivesen el is fogadnám sőt ha többen beleszállnátok, az összeg ami ráfordulna 1 személytől, jelképes összegnek nevezném én is, benne lennék ha pl bárki másnak,XY-nak gyüjtenék de ennek nálam sajna technikai akadálya van: ugyanis falu szélén lakom és augy is ritkán lakott és nem vehetjük körnek hanem csak kb 110 foknak megfelelő körszeletnek a wifi elérhetőségég ha 1 km. a kör hatósugara, DE: sok (szinte a legtöbb a környéken) routert én állitottam be (ingyen mindenkinek aki kérte) és utolsó dolgom mindig az volt: lejelszavazni a netelérést és amint elmegyek változtassa meg a jelszót gyakorlásképpen és ezt irja be a router.settins.txt-be. ezért nekem az 1 km hatósugár elég gyér, van ugyan nagyobb hatósugarúú készülék is ami 70-80-100 dB. de annak kifizetése az erőmet meghaladja és mástól/másoktól se várom el akármennyien lennének...
Privátok: mennem kell fözni utána tudom megnézni a leveleket... de köszi mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Integra #43966 üzenetére
Köszönöm mindenkinek de lelkiismeretem ellen való (nem vagyok vallásos) segitséget elfogadok az rendben van, de csak olyat ami senkit se károsit meg vagy bárki költségvetését bármily formában anyagilag venné igénybe....
Inkább én lehetnék hálás... már csak a gesztusért is... de bemásolom ide hogy kerültem ebbe a helyzetbe: nem iszom, nem dohányzom, nem költekezek felelőtlenül; Denont mikor vettem 2011-ben még tele voltam álmokkal tervekkel ilyen téren mert anyagilag a következőképp álltam: 78 ezret kerestem a munkahelyen gondozók csoportvezetőjeként (nem nagyzás: ágazatvezető volt a papiron irva) 8 ált. létemre egy bentlakókat is foglalkoztató rehabilitációs intézetben és 27 ezer volt a nyugdijjellegű ellátás (szociális, később rehabilitációs járadék) melyet a tizendioptriás szememre itéltek meg így tellett internet kábeltévével és jutott 3500 ft mobil előfizetésre is, 2 együtt 10-et alig haladta meg... és jött 2012: májusban behivtak "önkéntes" vizsgálatra (annyira volt önkéntes mint a börtönviselés.. ) ott aztán közölték: új rendelet, szem nem játszik, makkegészséges vagyok.. még rá is kérdeztem pilóta legyek vagy mozdonyvezető? így ezt a 27-et 1 csapásra elvették. de még ekkor se aggódtam.. aug-ban mindenkit levettek 6 órára és megvonták a pótlékot így 60 ezerre csökkent a bér amit egykedvüen vettem tudommásul gondoltam meghuzom magam és kijövök eladogattam az értékeim ami a házimozit, vezetéket,stb, lejjebb vettem a mobilt és a netet is igy lett kb 8 öszesen de megvoltam és jött 2013 január: közölték: mindenki 4 órás és létminimum!! Na ez az a 32.. kerestem én munkát, néha fizu után elnézek ide-oda de a válasz ha meglátnak: sajnálják de nem lehet mert mi lesz ha baj lesz ők ezt nem vállalják be ( mellesleg munkavédelmi vizsgám is volt, sőt csömörön a központban talán meg is van valahol..de ebben nem reémnykedek a 3 szori átszervezés miatt sem) így jelenleg nincs élő mobilszámom sem..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gorbep #43937 üzenetére
Köszi szépen. El is fogadnám szívesen, használni is tudnám (pár routert beállitottam a környéken).. de sajna telefonom nincs jelenleg épp ezen ügy miat 8előfizetésem volt az jelenleg szünetel) És egy hét felmondási időm van, addig lesz net. Sajna abszolute nem tudok rááldozni ilyesmire..
Dorian: köszi! Én is rajta vagyok de te láttál élöben is és így el tudod képzelni hogy a jelenlegi időszakban nem nagy a kereslet 8 órás munkára képzettség nélküli egyénnek ekkora dipotriával " megáldva". -
törölt tag
válasz Habsteve #43921 üzenetére
Igen, az ARC-be, és ha ahazsnálni akarod, akkor azt mindenhol engedélyezni kell.
Ma dől el hogy lehet e még netem és meddig Ha nem lehet tovább akkor Minden jót és sok zne és filmmel megáldott boldog órát a továbbiakban minden forumozónak, és a törzsfórumozóknak pdig kitartás és erőt kivánok tudásuk feljesztéséhez és sok szép és boldog zene és filmhallgatást!! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #43677 üzenetére
Lehet... de nehéz elképzelni mondjuk 400 ezer forintos erősitő (pl denon 331x vagy PM 2020 sztereó mellé 700 ezre lejátszót, nem is tudok hirtelen mert pl egy 2-300 ezres Oppo sztem már megfelelő lehet akár egy drágábbhoz is.
-
törölt tag
-
törölt tag
Legalább 1 kategóriával feljebb lépsz és halható különbség lenne, különösen mozira, Főleg Dalival, Lektor, Ikon lene jó párban..
Mpeter87: Lektor 8 az olyan 25 nm és az felett használható ki jól, az alat inkább Lektor 6, nem vesztesz vele minőséget csak inkbb teret nyersz vele, halkaban is hallgathatóbb lesz..Denon 1912 vagy más 191x/211x jó páros mellé, ez nem is vitás, főleg a te kisebb méretű szobádba.
Gorbep: Írd meg privátba milyen előfizetésről van szó és ha tudok/jut belőle nekem, beszállok minimális összeggel... pláne ha meg tudom tartani a netet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Patice #43343 üzenetére
Ezt megerősithetem: nálam a nagy Denon is hatalmasat hozott, de igazi erejét egy félmilió árú sztereó sokéves Polkokon és a hozzávaló center+hátterek és egy Dali Ikon 5 szetten adta ki. Mintha kategóriákat ugrottam volna rá sem ismertem szinte az erősitőm hangjára, Lektorra gyüjtöttem is anno, meg is lenne ha a krach be nem jött volna.
Agressor12: Biztos hogy tud é találnod kellett volna.olyant keres a menütérképben hogy s/pdif vagy digital sound, ott kell állitani:lehet bitstream /RAW/passtrough azak az eredeti kódolt jelet továbbitják és vaan pcm/downmix: ezek kikósolják és sztereót továbbitanak. Ezek tv tipusfüggők.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sony25 #43233 üzenetére
Én is ugyanezt irtam: komolyabak kellenek. Csak árban voltak tájékoztató jellegűek, hogy 60 elég karcsú (minden rosszindulat nélkül irom: sajna az árakat nem mi alakitjuk), ha hazsnáltban gondolkodsz akkor linkeld be amit találtál és véleményezzük, több fül többet hall alapon.
-
törölt tag
E100 sztem sok lesz 20 nm-re azért nem kis membránok és a 91-es érzékenység eléggé hamar betelitik a szobát, de rosszul nem jársz vele és a Pio 520-al is jó párost alkot.
Ginola: ha van LKFE akkor azt kösd be ha nincs akkor is elég az 1 szálas és ha ot a mono felirat a low input csatlakiozóknál left oda kösd.Ha nincs se left mono, se LFE akkor van az Y-nak létjogosultságaivel akkor elméletileg zajmentesebb lesz a subod (gyakorlatilag ugyse hallod meg a különbséget).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #43189 üzenetére
Konnektorba nem szabad!!! Csak el kell szigetelni méréskor. vagy kiberhelsz egy T elosztót.
Hogy értsd: csak a mérés erejéig kell, akkor nincs védőföld.Utána kell.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #43187 üzenetére
Nincs azon a foglalatban, ahol földeletlen,oda csak kettős szigetelésű (pl. villanyborotva) vagy földelést nem igénylő(pl kislámpa) dugható be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest