- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
Vikthor #25397 üzenetére
Na várj, ezen "csak" Dock connectivity for iPod and network streaming van. De a hátán nem látok hálózati csatit vagy wifi lehetőséget. Denon app is csak 2313 tól van támogatva. Amúgy nekem tetszene.
Az ipod/android vezérlést úgy értettem, hogy arról vezérelni az AVR-t appon keresztül.
-
cintula187
addikt
válasz
Oldfighter #25394 üzenetére
QLN kivételével mondtam a felsoroltakat neki Streamtől
Harmanok tetszenek neki elsősorban, de kéne neki (ha belefér) hálózati lejátszás, ipod/android vezérlés. PIot is ajánlottam aztán majd megyünk hallgatózni
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #25379 üzenetére
Növelte a szoba méretét 20-25 m2 -re. Használtból valami tanács?
-
cintula187
addikt
válasz
torma1981 #25384 üzenetére
Nekem jópár éve a szinkronok minőségéből lett elegem. Futószalagon gyártják őket, ígénytelen módon már, nyelvi hibákat is vétve. A régi klasszikus számtalan szinkron (mono VHS minőség ide vagy oda
örök marad. pl. Halálos fegyver, Csupasz pisztoly, Vissza a jövőbe(nem az újra felvett DVD-s hanem a klasszikus) hibátlan volt. -
cintula187
addikt
válasz
Deadzone41 #25380 üzenetére
Fejes biztos nem lesz. Akkor megpróbálom rábeszélni sztereóra.
-
cintula187
addikt
Ismerősöm kért tanácsot milyen hangfal /erősítő párost vegyem nagyon kicsi szerintem kb. 10m2 -es szobába.
Használtak között még komplett 5.1 et nem találtam újak közt első körben ez tetszik neki külsőre. Árban kb 150.000-re gondolt csak hangfalra. Használtan miket tudnátok ajánlani? Arra is gondoltam, hogy akkora helységbe sub nem is kéne csak álló frontok.
zolaas: szerintem is túl volt hypeolva a Hunger games, néztem és...."ezmiez a baromság" alapon bámultam igaz végig, de soha többet. Biztos a könyv itt is jobb lehet!
Amúgy az új Total Recall szerintem rosszabb volt
-
cintula187
addikt
Elsősorban BBécinek címeztem, de ide is beírom.
Tv, vagy kivetítő bekalibrálása hogy történik? Úgy értem közvetlenül a
tv-re projektorra USB -n nem lehet gondolom kötni a kolorimétert hanem pc-re (mac) megy. Miután végzett
csinál egy profilt amit valahogy importál a képalkotó eszköz? Egy pc monitornál ez egyszerűbb, mert ott a vga.köszi
-
cintula187
addikt
válasz
z123456789 #25100 üzenetére
A fene tudja, hogy mivel fűtesz?
A hangfalakat nézd meg majd ha tudod, gyönyörűek. Linket nem tudsz nézni, de linkelni tudsz?
Pityke78: nem hiszem hogy kevésbé férne el az optikai mint az alternatív RCA.
-
cintula187
addikt
válasz
z123456789 #25095 üzenetére
Kályha aktív? Esetleg el lehetne bontatni, bár nekem azért is pénzt akartak kérni.....
Mivel még megvan(pedig nem is én árulom
ezt raknám oda sztereónak. Ehhez nem tudom kell -e és ha igen milyen mély, valamint hogy jó e mozira is nem csak zenére.
BBéci erről az Avielo cégről még nem hallottam. Az normális, hogy csak 500 óra garit adnak a lámpára?
-
-
cintula187
addikt
Egy számomra eddig ismeretlen cuccal egészítette ki a delikvens a szettjét itt.
A centernél nem gáz, hogy nem a hallgató felé néznek a membránok?
-
cintula187
addikt
válasz
maxika2004 #24656 üzenetére
Nem találtam a Michael Jackson popcorn eszegetős gifet
Inkább ON: Amúgy nem kell megijedniük itt az újoncoknak. Mindenki szokott itt segíteni akármilyen kérdés is van, csak ne bögreszettes legyen, mert azokkal nincs jó tapasztalat. Tehát részemről nagy tisztelet az itteni Szakembereknek (nagy "S" el) mert nem piti tudással és tapasztalattal rendelkeznek.
Köszi thuglife. látjátok mindenre van válasz adva
-
cintula187
addikt
SZVSZ Van akinek megnyugtató ha (akár megbízhatónak mondható oldalon keresztűl talál rá akár nem pl. AVX, hifipiac stb. ) a használtan vett cucchoz jár még akár egy pár hónapig érvényes garancialevél és nem társul gyomorideg a gari nélkülis cucc megvételéhez/használatához.
-
cintula187
addikt
Az mennyire lenne járható út kezdő házimozi szetthez ha ezt az erősítőt (mivel HDMI nincs benne) RCA analóggal kötném össze egy analog kimenetes lejátszóhoz?
Tudnátok javasolni erre képes lejátszót? Amiket nézegettem asztalikat már eléggé 100.000 felé járnak és akkor már lehet jobban járnék egy HDMI vel rendelkező erősítővel ami újabb mint egy a 2005 -ös CA. De a CA az itt elhangzottak (pl. Kimi) alapján tetszetős.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Megint elkezdett idegesíteni az alábbi gond. Akár kmplayerben akár total media theatre -ben nézek pl hd-ma hanggal filmet a beszédek halkak az effektek pedig berobbannak. Mindenhol (hangkártya, médialejátszó) 2.0/2.1 re van állítva az output és mégis ilyen a hang. A Fura az hogy blu ray film (és valahogy ráhegesztve pl dolby digitalban a hang) ott normálisan jön ki. Bocsi ha nagyon offoltam
-
cintula187
addikt
válasz
bajnokpityu #24208 üzenetére
Superlux +1 bár abból nem ismerek vezeték nélkülit. Azon az áron iszonyat jól szól.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #24118 üzenetére
A dual processzoron kívül még olyan kérdésem lenne, hogy. Ha pl a fenti Mclarenre (ami dts-hd-t nem tud) pl egy opporóm küldöm ki az analóg hangot csatornánként tökmindegy, hogy nem tudja dekódolni a proci a lejátszó már megtette neki nem?
-
-
cintula187
addikt
válasz
zolaas #24020 üzenetére
Pedig egyértelmű.
Ezen leírás alapján evvel az appal párosítottam a PC -n található Jrivert a mobillal. A mobilon a jriver libraryjában található zenékhez hozzáférek. Kiválaszthatom, hogy a PCről (ami erősítővel van összekötve hogy topikban maradjak
játsza le a zenéket vagy a mobil játssza le. És a 2. verzióra vonatkozik a kérdésem, hogyha FLAC ot játszom le akkor FLAC minőség megy e át a mobilra? Nem butítja e le mondjuk mp3-ra vagy rontja a bitrátát valami okból -e?
-
cintula187
addikt
Remélem nem OFF.
Jriverrel kapcsolatos kérdésem lenne. Összehoztam androiddal. Ha anroidon játszom a FLAC ot a PC library -ből akkor a mobilon is FLAC minőséget fogok hallani?
-
cintula187
addikt
válasz
Oldfighter #23936 üzenetére
Pont én is épp fejeztem be az av-online -os tesztet és elszomorított a negatív kritika. pRoteusost meghesszölöm
-
cintula187
addikt
válasz
maxika2004 #21356 üzenetére
rosszabbul nem hinném
-
cintula187
addikt
válasz
maxika2004 #21353 üzenetére
Ebből szerintem mindkét pana eléggé "hulladék" kategória az onkyonak.
-
cintula187
addikt
válasz
z123456789 #20195 üzenetére
"Barcsi nőcsi" Na ez jobban bántja a fülem mint a BEaludni
Nem audiofil nem lesz a hang hanem torzítani fog mint egy szokol rádió közpmagas hangerőn
-
cintula187
addikt
válasz
z123456789 #20170 üzenetére
Netgear gyárt médialejátszót? Jééééé nem tudtam.
Én ezt is ajánlanám: [link] vinyós felesleges, össze lesz majd kötve a PC -vel. vagy ha kímélni akarod a "bömbölő ventis" PC-det akkor pendrive on vagy külső HDD-n raksz rá filmeket, Ami (ha nincs) felesleges pénzkidobás ahhoz képest, hogy csak a gépet kell bekapcsolni.....
-
cintula187
addikt
válasz
z123456789 #20162 üzenetére
úgy hogy a jobb alsó sarokban lenne a PC egy kis sarokasztalon. ami még nincs meg
Ide elég lenne a JBL szerintem.
Ezt én is meg sokan mások is így használják különösképpen amikor pl. moziban vagy tvzés közben BEalszik valaki
Vagy bealudt (repülőn) felszállás közben. Pont bealudt mire hazaért stb.
-
cintula187
addikt
válasz
z123456789 #20156 üzenetére
MEKKORA A SZOBAAAA?????
Még mindíg nem értem a pc dolgot. Fos gyári ventiket cseréld le hallkabbra a házban. VGA ventit levenni, hogy csak surrogjon.
Tranformers HD meglesz a képnél. A hangnál nem.
-
cintula187
addikt
válasz
Patice #20149 üzenetére
Hebegek, habogok ez se csúnya, valahol meg is halgatnék már egy JM lab szettet.
Régen meg akaram kérdezni, hogy pl. a fenti sztereo ill. akár HM receiverekben a 220V -os kimenetet mi használja. Bármit rá lehet kötni? Mondjuk a SUB tápját? De minek? Nem "gyengíti" ez az erősítőt?
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
válasz
z123456789 #20139 üzenetére
A PC-t miért akarod kímélni? Nem fog "leégni" vagy ilyesmi
Pio hangfalszettet eléggé ki fogják itt alázni
-
cintula187
addikt
válasz
z123456789 #20126 üzenetére
Minek az okostelefon mellé MP3 lejátszó?
-
cintula187
addikt
válasz
z123456789 #20126 üzenetére
Az első hullám iszonyat bukó. Ez tényleg csak használtan, vagy sztereó hangfalakkal kezdve csak. (és TV nélkül. csak az 150.000 nálam alsó hangon.)
-
cintula187
addikt
Mi történt itt hogy 6 órája nem volt komment? :S
-
cintula187
addikt
válasz
kimi02 #19693 üzenetére
"Nem kétség, sokatok hozzászokott a modern, kényelmes OSD-hez és irányító felületekhez, hálózati funkciókhoz, egyszerű beállítási lehetőségekhez. Ha ez rád is jellemző, akkor a 650R nem neked való. De ha értékeled a hangminőséget, különösen a sztereo hangzást, a házimozi felett akkor el leszel ragadtatva. Úgy teljesít, mint egy csúcskategóriás készülék, teljes mértékben. Ha főként sztereót hallgatsz ez a jó neked blabla
Amúgy felesleges bizonyítani, biztos nagyon jól teljesít.
-
cintula187
addikt
Kérdésem lenne:
Ennél pl. hátul avval a jumper szerűséggel mit tud állítani a delikvens? A gyártó honlapján olvastam róla. Jól értelmezem, hogy egy afféle beépített EQ amivel a középtartomány karakterisztikáján lehet állítani?
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #19663 üzenetére
Önmagát is kondiconálja
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #19659 üzenetére
Nem túl kicsi ehhez a szetthez amúgy a szoba?
kár a falba dugott tápkábelért és a parkettán kígyózó hangfalkábelért
Őigen láttam valahol, hogy a földre valamilyen kerámia szigetelőhöz hasonló búgócsiga szerűséget raktak, hogy a kábelek azon pihenjenek útban a hangfalakhoz. Statikusságtól védik őket.
-
cintula187
addikt
válasz
bajnokpityu #19165 üzenetére
Clarus nem jo? oka? silány? rossz ár érték arány?
-
cintula187
addikt
Hali!
Egy ilyen minőségű monitorhoz milyen minőségtől felfele illik erősítőt választani?
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #17763 üzenetére
Feladta a labdát, hogy kisebb árréssel dolgoztak. Jó tudom ennyire nem egyszerű a történet
De ebben jól látom, hogy magában a kábelben van amit tölteni kell az INEX -el?
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #17761 üzenetére
Értelek.
Nem merek rákeresni az árára.
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #17759 üzenetére
De nem az a fő "filozófia" hogy mindenféle belenyulkálás, digitális áramkörök kihagyása nélkül direktben haladjon a zene procitól végfokon át hangfalakig? Ez nem módosítja?
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #17754 üzenetére
Ez meg a Harmonic tech már műremekeknek néznek ki
Mire való az akksi? Az MM2 -nél az a doboz szűrést végez?
-
cintula187
addikt
Tud valaki infót arról, hogy idénlesz e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest