- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
A "hitetlenkedőknek" javaslom végigolvasni! [link] természetesen az előzményekkel együtt szép sorban.
(ez a büntetés) -
Tamoo
nagyúr
válasz
föccer #100292 üzenetére
Ez még mindig csak egy nagyon alap szett és ahhoz képest szerintem magas az ár. Ok, persze új. Használtan kicsit többért már jóval jobbat lehet venni. Igaz nem azonnal, hanem okosan kivárva a megfelelő cuccokat.
óóóóó ahányszor új emberek tévednek ide, annyiszor le kell meccselni ezt az 1-esek és 0-ák témát.
-
Tamoo
nagyúr
heló, ez nem PC-s topik... abból van elég. Persze mértékkel belefér a témába, de kit érdekel kinek mennyit fogyaszt a gépe.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Csabroncka #100176 üzenetére
Decemberben 65ért vettünk öcsémnek egy 250-es Arcamot. (potméter hibás ... de nem probléma)
Azért azzal már el lehet zenélgetni is.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #100075 üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Oldfighter #100061 üzenetére
Kisüti az ember agyát ez a nagy wifiszmog'.
-
Tamoo
nagyúr
Nekem perpillanat igénytelenül a fal mellett fut a drót.
De már nem akarok ebben a szobában csatornázni.
Az ilyen vezetéknélküli szettek mivel mennek amúgy?
Góliát elemmel? Vagy egyesével hálózatra kell őket dugdosni?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Ragadozó #99998 üzenetére
MR6, BR6 ?
Szinte két ugyanolyan párat tartasz egyszerre? Értem én, hogy külön sztereó, de akkor már inkább vennél egy hangfalátkapcsolót. Az nem foglal annyi helyet és még olcsóbb is.
(#99992) whatnot: Most néztem meg mi ez a FI70.... sok kis hangszóró. Nem túl bizalomgerjesztő. Előbb moziznék sztereóval mint egy ilyen szettel. Gondolom ezek maradtak még rajtuk... az értelmesebb szettek már elfogytak.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #99982 üzenetére
Nem arról van szó, hogy ki mit tud megfizetni, meg ettől teljesen független dolog... az igényszintek is mások. Örülök hogy tetszik a CAV, másnak is tetszhet... csak ne így ez alapján vásároljon. Hiába volt itt felkapva a Dali Concept is ... itt a példa, hogy TCr-nek nem tetszik. Feltételezem Ő is némileg a topik hatására ment bele.
(#99975) whatnot: Nem az a lényeg, hogy tapasztaltabb meghallgassa...
Hanem hogy a potenciális vevőjelölt meghallgassa és meghallgasson többet is. Persze tudom ez macerás.
(#99978) Norbi 72: Hmm... érdekes cucc. Úgy látszik ez az idő is eljött.
Bluetooth sztereó erősítőben. Le vagyok maradva.
(#99974) windlord: Elsősorban normális külső DAC-ban érdemes gondolkozni, nem hangkártyában.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Norbi 72 #99942 üzenetére
Hagyjuk már ezt az akciós baromságot.
Szimpla vásárlócsalogató marketing. Mindig akciós volt.... senki ne emiatt vegye...
föccer: Én személy szerint a Missionra vagy arra az olcsó Heco-ra mozdulnék. Erősítő jó lehet akár az a Pio is amit Norbi linkelt. Vagy régebbi HDMI nélkülit tudsz olcsóbban venni. Szub légköbméter függő, hogy mekkora a megfelelő. 30-40 karcsú szubra, csak kivárással és szerencsével van ennyiért normális.
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Egyszerre hirdetve Cecil Jamo-ja és Liszi GR-je... azért az komoly.
lehet válogatni.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Csabroncka #99702 üzenetére
Sok reménytelenebbet láttam már itt. Enyém se jobb.
Azt meg gondolom fel tudja mérni, hogy gondot okozhat-e a radiátor. -
-
Tamoo
nagyúr
válasz
vendingo #99621 üzenetére
Előbb írtam le milyen beállítás kell. kiterjesztett mód, aztán amikor összekavarodik megcseréled.... a "megjelenítő leképzésének cseréje" gyorsbillentyűvel. Megjegyzi és nem lesz több bajod. Nekem ugyanez volt.
De egyébként én nem bánom ha nem írsz ide többet, mert ez már borzalmasan fárasztó.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Vikthor #99615 üzenetére
Én tudom, hogy ez az egész csak a Silverstone házról szól!
Egyébként lesz@rnád a malacokat.
vendingo: Nem olvastam végig a "vergődésedet", mert még átscrollozni is fárasztó. Szerintem elsődleges/másodlagos asztal problémád is van. Állítsd be a CCC-ben a "megjelenítés leképzésének cseréje" billentyűparancsot. Amikor elcseszi a felbontást+ikonokat akkor válts. Én ezzel szívtam anno.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #99610 üzenetére
Na ja... mert vak vezet világtalant. Ezért lenne jó ha gyakrabban írnának olyanok is akik értenek hozzá.
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #99540 üzenetére
Engem érdekelne... jó lenne néha szakmaibb dolgokat olvasni mint pár ember hülyesége.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Gabesz26 #99537 üzenetére
Én még mindig nem jutottam el oda, hogy a Room EQ-val kísérletezzek az Arcamon.
Még mindig ki van kapcsolva.
Dorian: Nekem is ez volt az elméletem, hogy fázist korrigál a szub a távolsággal, de a Denonos bemérések ezt nálam nem igazolták (ettől még lehet igaz). 0, 45, 90, 180 fokos fázis potméter állásnál csináltam bemérést és nemigazán változtatott az eredményen. Többet nyomott a latba, hogy milyen hangerő beállításon történt különböző mérések (másik körben, a fázisos fix hangerőn volt). Amikor eltaláltam a "megfelelő" hangerőt, akkor a szub távolságát is pontosan állította be. Valószínűleg amiatt van, hogy azon a hangerőn tudott jó hatásfokkal "működni" a mikrofon.
-
-
Tamoo
nagyúr
Többnyire nem maga az mp3 formátum a szűk keresztmetszet. Ennyi a lényeg.
Egyébként most ünnepek alatt hogy többet voltam itthon, előfizettem a spotify-ra. Én még azzal is tudom élvezni a zenehallgatást....
bajnokpityu: De gondolom Te sem ordító különbséget hallottál ki a teszt alkalmával. Nem olyat ami elveszi a kedved a zenehallgatástól...
-
Tamoo
nagyúr
Semmi köze ennek az mp3 - flac témához... ne gyere ezzel.
Perpillanat három elosztóm is van ami megfelelhet hifi célra. Próbáltam én már itt mindenféle verzióban őket. Nem éreztem káros hatását a túlfeszvédelemnek így a rendszer előtt maradt. Ha ez változik, akkor majd arról is beszámolok.
Nem mondom hogy másnál máshol más láncban nem jelentkezhet amit leírtál... ezt nem tudom, csak a saját tapasztalatom van saját rendszeremben.De ha azt nézem pl. az IsoTek EVO3 Polaris is túlfeszvédett. Persze biztos audiofil módon. Hivox Alces is túlfeszvédett...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
ManUnited #99105 üzenetére
El lehet vele lenni kategória. Én csak hátterekhez használtam, úgy éreztem a frontokat némileg "visszafogja" (akkor még nekem is Concept6-om volt). Mondjuk nem is volt bejáratva a kábel amikor elől próbáltam...
Ha többet nem akarsz rászánni, ennyiből jobbat nem valószínű hogy kapsz. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #98960 üzenetére
Ahogy megyünk felfelé egyre kisebb a torzítás, tisztább a hang... nem "bántja" a fület úgy a hangerő. Valahogy így értettem.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #98957 üzenetére
Nem mondtam, hogy halkan nem jó. De ha elkezdek koncertet nézni, folyamatosan megy fel a hangerő. Főleg ha felbontok egy üveg bort is.
CHaooSS: Ja, most az a Taga van bekötve. De ebből ne vonj le semmilyen következtetést. Áráért igényesen meg van építve, gondoltam egyelőre jó lesz.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Csabroncka #98948 üzenetére
Nekem az a tapasztalat, hogy minél jobb a cucc, annál jobban kívánja a hangerőt.
(Nem a videóhoz írom.) -
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
válasz
zozy84 #98707 üzenetére
Sikítva megéri a 80-at (többet biztos nem adnék érte), de az "élvezet" a T12 és zárt SVS-nél kezdődik amit kb. 140-160e-től lehet megkaparintani. Ha kis várakozással is, de ennyit később hajlandó vagy rászánni, szerintem bőven megéri. Persze más is van még ami jó lehet ... GE, Focal ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest