- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greike
tag
válasz
Bence01 #84402 üzenetére
Szerintem egy alap rendszerben is észrevehető a különbség a DD és a TrueHd között!Én hallottam a különbséget a Marantz nr1501-nél! Inkább arról szól az egész ,hogy ha van egy régebbi közép-felső kategóriás erősítőd ami még nem kezeli a Hd hangokat azon egy sima Dolby sokkal jobban fog szólni mint az új alsó kategóriás készüléken a Hd hang! Nekem is volt alap Marantz nr1501 Hd erősítőm és még a közép kategóriás Pioneer vsx-1016 sokkal jobban szólt a sima Dolby mint a Marantzon a TrueHd!
-
greike
tag
válasz
#09634560 #84397 üzenetére
Kicsit jobban utána járva a dolgoknak az Rx-v1073 az a Rx-a 1020-as megfelelője (belső szerkezet ugyanaz csak a készülékház az ötödik láb miatt más)! Elvileg az Rx-v1073 nem az Európai piacra szánt modell.Mivel hallottad már az Rx-v1073 erősítőt így felesleges pénzkidobásnak tartom az Rx-a 1020-ast venni!Azért azt jó tudni,hogy a Denon avr-x2000 ilyen jól sikerült készülék,hogy a duplájába kerülő erősítőknél sokkal jobb a hangja!
Gutentag:
Én még mindig azt mondom ha azonos áron tudod beszerezni az erősítőket akkor a Yamaha rx-v1073 a legjobb választás! -
greike
tag
válasz
#09634560 #84377 üzenetére
Az első két Yamahától sokkal jobb a Denonx2000?Csak ha a teszteket nézzük akkor a Yamaha rx-v775 az a Denon x2000 kategóriája. Én csodálkoznék ha "sokkal"jobb lenne!Utána jártál,hogy a Yamaha rx-v1073 is gyengébb a Denonnál?Testberichtén több tesztben is a Denon avr3311 vetik össze! Szerintem amiket Gutentag felsorolt azok közül a legjobb választás az rx-v1073 vagy az rx-a1020-as Yamaha lenne!
-
greike
tag
válasz
Warter #80934 üzenetére
Most ezzel arra célzol,hogy egy alsó közép kategóriás Sony hangban ugyan olyan jó mint a közép felső kategóriás Yamaha?
Nekem 3800 Yamahám van és nagyon elpicsázta hangban a középkategóriás Marantz sr 5004!Elvileg a Marantz egy kategória a Sonyval ezért gondolom,hogy nagyon jó választás lenne a Yamaha rx-a 2010!
-
greike
tag
Sziasztok!Egy kis segítség kellene! Yamaha rx-v 3800 és Dynavoice Challenger m65 közé milyen hangfalkábelt ajánlotok max 2-3 eft/m-ig?Használt is jöhet ha van valami jó vétel! Most ilyet használok Sinus Live NL2.5 finom szálas OFC hangszóró kábel. Előre is köszi a segítséget!
-
greike
tag
válasz
Spok _1984 #79656 üzenetére
Én is azt ajánlom,hogy meg kell nézni a streamaudionál! Dali Lektor 6 szettér indultam az összevetés után végül a Dynavoice m65 lett belőle! Látom 95% mozi akkor szerintem a Dynavoice lesz a jobb választás igaz nekem zenèn is jobban tetszett a Challenger m65!
-
greike
tag
válasz
kemszi #79159 üzenetére
Én két hete szereztem be új hangfalszettet és akkor jó pár márkát meghallgattam. A végére két befutó volt az egyik a Dali lektor 6 a másik Dynavoice Challenger m65 ! Végül a Dynavoice szettre eset a választásom.Szerintem ennek a szettnek a nagy testvérét érdemes lenne meghallgatni: [link] Én Yamaha rx-v 3800 használom 20nm szobában és nagyon jó mozira!
-
greike
tag
válasz
Norbi 72 #78928 üzenetére
Igen a Marantz 10 éves persze ,hogy van benne némi rizikó ahogy a pár éves Onkyokba is Hdmi problémák miatt!Amire érdemes figyelni milyen helyen volt használva.Elég hely volt a szellőzésre,mindegyik hangfal kimenet ellenőrzése,optikai,koax működése!Ezek rendben működnek akkor nem hiszem,hogy bármi gondod lesz a masinával!
-
greike
tag
válasz
greike #78875 üzenetére
Utána olvasgatva a hozzászólások között megtaláltam,hogy miért is kell a koax! Szerintem elég sok pénzt kellene költeni koax kábelre,hogy észrevedd a különbséget az optikaihoz képest!Amiket írtál abból kiindulva felesleges neked a Hdmi.A Marantz sr7400 az kb Onkyo sr8xx szint.
-
greike
tag
válasz
Hooper #78874 üzenetére
Miért is kell neked a koax?A Wdtv live media lejátszón ott az optikai csatlakozó!Ugyanazok a hangformátumok mennek át a koaxon és az optikán.Fontos neked a Dts Hd vagy a Dolby Truehd akkor minimum 1.3 Hdmi fogadására alkalmas készülék kell! Wdtv live most nem néztem utána de mintha a Dtshd/Dolby True amúgy sem tudja csak a core hangot,így lejátszót mindenféleképpen cserélned kellene még akkor is ha az Onkyot választanád!Nem fontos a Hdmi akkor a Marantz sr7400 választanám!Hangban az biztos,hogy "überelné"az Onkyot!
-
greike
tag
Valamelyikőtök hallotta màr a Boston acoustic a250 hangfalat?Milyen minőségüeknek szàmítanak a Boston Acoustik hangfalak?Mordaunt Short Avantot vàltana!Vagy egy Jm lab Chorus 714s jobb vàlasztàs lenne?Yamaha rx-v3800 hajtanà.
-
greike
tag
Szerintetek van most olyan 5.0 hangfalszett 200eft körül ami jobb lenne mint a mostani Mordaunt Short avant szettem?
-
greike
tag
Sziasztok! Ma voltam a mediamarktban Dali Lektor szettet nézni.Rossz az informàció,hogy 200eft a szett!!! Az 5.0 ott is 299999! A 200eft a hangfalpàrra vonatkozik ha veszel hozzà erősítőt simàn csak a pàr 279eft!
-
greike
tag
Akkor lenne egy kérdésem! Mordaunt Short Avant szettet érdemes lenne lecserélni Dali Lektorra? Yamaha Rx-v 3800 hajtaná.Előre is köszi a segítséget!
-
greike
tag
válasz
BPéter1984 #74820 üzenetére
Én is ezt a Focalt ajánlanám amit Hétalvó linkelt vagy ezt [link] igaz nem ismerem ezt a Jbl nem tudom ,hogy szólna a Pioval! Az sem mellékes,hogy 5.1 meg is lenne!Azt a Jamo szettet én messziről kerülném!
-
greike
tag
Ebben én annyira biztos nem vagyok. Barátomnak volt Onkyo 875 és azt cserélte Onkyo 906-ra.Azt nem tudom,hogy a toroid miatt de szerintem óriási különbség volt hangban a két erősítő között! A 875 engem nem győzött meg ,még az akkor meglevő Marntz sr5004 sem cseréltem volna le a 875-re! Az Onkyo 906 dinamikában,tisztaságban,részletességben jobb a 875-nél! Még egyszer azt nem tudom,hogy a toroidnak köze van hozzá! Ha "csak" ennyi a különbség hangilag a 808 és a 3008 mint amit én hallottam a 875 és 906 között akkor én a 3008 választanám!
-
greike
tag
válasz
DeSanto #72969 üzenetére
Nekem volt Marantz Sr5004 de nem rémlik,hogy lett volna rajta 7ch stereo mód! Nem tudom biztosra de mintha a Multich Music mód lenne a Marantznál ami 7ch sztereóra hasonlít.A régebbi Marantzomnál nr1501 ott Multich stereo volt ami kellene neked! Lehet nem tudja az sr5004 most nézem a használatit.
-
greike
tag
válasz
DeSanto #72472 üzenetére
Marantz az közép kategória.Nekem volt 5004 Marantzom!A vèleményem az,hogy jó kis erősítő!Pio vsx1018/1016 és Onkyo tx-sr875 tudtam összehasonlítani!Pioknál mindenben jobb volt az Onkyonál zenében jobban tetszett a hangja a Marantznak.Moziban az Onkyo jobb volt!A Sony 3200 talán egy kicsivel magasabb kategória de úgy tudom nem kezeli a Hd hangokat!Ahogy Sanci is írta 80-90 körül mozog a hibátlan állapotú!
-
greike
tag
Most már egy hete bővült a "család" Yamaha rx-v 3800 erősítővel. Egyből feltűnt ,hogy a Mordaunt Short Avant 900 szettem kevés ennek a Mozivasnak! Szerintetek ha kapnának a hangfalak egy Hivox tuningot akkor annak lenne értelme? Egy ilyen erősítőre milyen hangfalakat kéne rákötni,hogy megmutassa ,hogy mit is tud valójában?
-
greike
tag
Beszereztem egy Yamaha rx-v3800 készüléket!Lenne egy problémám a Hdmi nem tudok képet kicsikarni!Probáltam projektoron semmi Plazmán érzékeli ,hogy a Hdmin van valami bedugva amikor bekapcsolom de kép akkor sincs!Mit csinálok rosszul?Vagy rossz a Hdmi kimenet?Több Hdmi kábelt is probáltam!Egy hdmi switch segítene? Media playerre dugnám ès az egyik hdmi menne a projiba a másik meg az erősítőbe?!A hd hang fontos lenne ezért kérdezem a hdmi switchet.Előre is köszi a segítséget!
-
greike
tag
Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne ! Marantz erősítőt ha használom kb fél óráig kikapcsolom és egyből vissza akarom kapcsolni akkor semmi nem világít nem működik csak kattan egyet. Várok kb 30-60 másodpercet utána vissza lehet kapcsolni és rendesen működik.Eddig nem csináltam ilyet csak tegnap használat után megnyomódott a bekapcsoló gomb és ezt a jelenséget csinálta. Ez valami védelem benne vagy egy probléma kezdete?Köszi a választ!
-
greike
tag
Szerintetek Yamaha rx-v 3800 vagy Pio vsx-lx 60 lehet a jobb választás Mordaunt Short avant 906 szetthez? Tudom a hangfalak gyengék az erősítőkhöz de mégis kíváncsi lennék a véleményetekre!Köszi a választ!
-
greike
tag
-
greike
tag
válasz
pokerarcsuny #69876 üzenetére
Amit belinkeltél azt az erősítőt vetted meg? Mert ha igen akkor nem hiszem ,hogy jó lesz a Hdmi a hang! November környékén megakartam venni már indultam volna Orosházára és akkor hívott a tulaj ,hogy a Hdmi nem jó!Remélem nem az került hozzád!
-
greike
tag
válasz
Norbi 72 #66868 üzenetére
Az Onkyo nagyobb teljesítményű,mint a 2311.Most akkor hogy van ez,szerinted? Tudom nem nekem szántad a kérdést de nagyon sok felső kategóriás erősítőnél nagyobb az Onkyo 609 teljesítmény felvétele! Ez elég akkor a jobb hangminőséghez? Értem ,hogy amiket felsorolsz abban az Onkyo a jobb. Ha a hangminőség a fontos akkor nem szabad foglalkozni olyannal ,hogy az egyiken van Thx logo a másikon nincs stb.. felesleges szolgáltatással együtt. Nem kötekedni akarok de most nem jól érvelsz.
-
greike
tag
válasz
Norbi 72 #66861 üzenetére
609 Onkyo a Denon 2311 kategóriatársa?Szerintem egy kicsit nézzél utána! A neten találtam több tesztet és az Onkyo 808 vetik össze! Denon 1912 az Onkyo 609 kategóriája.Adodaniel tudna segíteni Pepe07-nek ,hogy melyik miben jó mert volt Denon 1911 és Onkyo 608 ha jól emlékszek! Teszt: [link]. http://www.testberichte.de/p/denon-tests/avr-2311-testbericht.html
-
greike
tag
válasz
adodaniel #64111 üzenetére
Ha hinni lehet ezeknek a teszteknek akkor [link] valamennyivel jobb gépezet a Marantz és nem csak az avr 19.. Denonnal hanem avr2309 is összehasonlítják.Mondanám,hogy gyere át és zúzzunk egyet mert nekem Marantz sr5004 és Mordaunt Short hangfalaim vannak(mintha neked is ilyen márkájú hangfalaid lennének). De most egy jó ideig én sem tudok "fingatni" amikor csak akarok,mert a kislányom még csak 7 hónapos és nem lehet előre megmondani mikor szabad a pálya.
-
-
-
greike
tag
Házimozizásban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
-
greike
tag
Ma megcsináltam az erősítőmön a Bi-ampot (Marantz sr5004) Nem gondoltam volna ,hogy lesz valami változás!Nagyot tévedtem mindenben nagy javulás van : dinamika ,mély,magas,részletesség ! Lehetséges,hogy ennyit számítana?Olyan érzésem van mintha lecseréltem volna az erősítőt vagy a hangfalat. Vettem Inakustik y sub kábelt és a subwooferem is szebben szól.
-
greike
tag
-
greike
tag
válasz
bajnokpityu #61218 üzenetére
Ez az a Heco ami a tied volt.
-
greike
tag
Szerintetek éreznék valami javulást ha az eddigi alap sub kábelemet kicserélném egy Inakustik Star y sub vagy premium y sub kábelre?A két Inakustik kábel között minőségileg nagy eltérés lehet?Az erősítő:Marantz sr5004 sub:Heco Slam 12a. Előre is köszi a válaszokat!
-
greike
tag
válasz
WolfLenny #60896 üzenetére
A Pio vsx 1018 dekódolja a veszteségmentes Hd hangokat! Ha olyan Blu-Ray vagy média lejátszód van ami átküldi a Hd hangot vagy dekódolja akkor vsx 1018 vedd! Igaz ,hogy érzékeld a különbséget a tömörített és a veszteségmentes hang között akkor a Jbl szett gyenge lesz! Két kategóriával feljebb van a 1018-as ,ez több erőt ,dinamikát ,részletességet jelent!Pontosan nem tudom de a 1018-as új ára 200eft felett volt ,818 100eft volt újonnan.
-
greike
tag
válasz
WolfLenny #60883 üzenetére
Írtad ,hogy max 100eft a keret ,így elég nehéz összerakni elfogadható hangzású szettet ! Erősítőnek ezt ajánlanám Pioneer vsx 1018 [link] Hozzá ezt a hangfalszettet [link] Szerintem ez kezdetnek jó vétel lenne! Az Onkyohoz képest amit linkeltél a Pioneer egy sokkal jobb erősítő! Hangfalból lehet egyenlőre csak a két frontot kéne keresned és majd szép fokozatosan mindent megvenni.
-
greike
tag
válasz
xerobyte #60789 üzenetére
Marantz sr 5004 tudtam Pioneer vsx 1018 összehasonlítani.Szerintem mozin a Marantz mindenben jobb:részletesség,dinamika,tér stb...! Ha hallottál sztereó erősítőt akkor szinte semelyik házimozi erősítő nem fog tetszeni zenén(persze vannak kivételek)! Én nagyon megvoltam elégedve a Marantzom sztereó hangjával egészen addig amíg nem hallottam egy sztereó láncot.Azóta inkább hanyagolom a 2.0. Azért a Piohoz képest bőven jobb sztereón a Marantz!Amiket linkeltem biztos szépen muzsikálnak(Marantz 8002,Denon avr3808,Nad T757)
-
greike
tag
Csak a jobb front nem szól?Emlékszek mikor az első erősítőmet vettem nem volt a frontokon hang!Az erősítőn volt egy speaker A/B gomb csak megnyomtam és minden oké volt!Denonon nincs ilyen lehetőség?Persze ez akkor segíthet ha csak a front nem szól!Remélem minnél hamarabb sikerül az otthoni mozizás!
-
greike
tag
Erősítő ,még garancia is van :http://hardverapro.hu/apro/pioneer_vsx_922_k_hazimozi_erosito_mint_az_uj_28_honap_g
Hangfalszett :http://hardverapro.hu/apro/wharfedale_vardus_50_vr-400__vr-100__vr-c1_cseresznye
A hangfalról egy kis teszt :http://www.netdepo.hu/wharfedale-vardus-vr-400-83.html/tesztek/hun/ -
greike
tag
Szerintetek van értelem egy Marantz sr5004 Bi-Ampal összekötni Mordaunt Short Avant 906-al? Jobb lenne stereóban?Köszi a segítséget!
-
-
greike
tag
válasz
goranje #58186 üzenetére
Nekem volt Marantz nr 1501 nem hiszem,hogy van hangzásban különbség.Csak a gyenge dinamikával volt bajom!130eft a 1504 ára ennyiért mindenféleképpen használtat vennék!Én a nr1501 Marantzot SR5004-re cseréltem és nagyon nem bántam meg sokkal jobb erősítő!Marantzból Sr 6005 van itt az apróban eladó inkább az mint az Nr 1504!
-
greike
tag
Szerintetek ha Marantz sr5004 váltanám Denon avr 2808 lenne előrelépés moziban és zenében?Mordaunt Short avant szettet hasznàlok. Előre is köszi a segítséget!
-
greike
tag
Sziasztok!Lehet hülye kérdés csak nagyon felkeltette az érdeklődésemet egy dolog. Az avx -en látok egy hirdetést Philips avr9900 és azt írják egy az egyben a Nad 747 kivéve nincs rajta ipod csatlakozó!Próbáltam utána járni a dolgoknak és minden stimmel kiló,méret,7x60 watt egyedül a teljesítményfelvételt nem találom a Nadnál ,Philips 435 watt .Képeket is néztem és ott is ugyan az a belseje.A kérdés valaki hallotta már ezt a Philips avr 9900 erősítőt? Nadról mit lehet tudni valamelyik márkához hasonlít a hangzás világa? Vagy semelyikhez sem lehet mert az olyan Nados? Most találtam az egyik német fórumon valaki össze tudta hasonlítani a két készüléket és nem volt különbség a hangzásban! Akkor ez a Philips best buy 60-ért?
-
greike
tag
válasz
xerobyte #56848 üzenetére
Szerintem ilyen Bi wire dolgot hanyagold az nem ez a kategória itt nem hiszem ,hogy hallanál valami különbséget!Lehet félre értem de te mélynyomó nélkül akarsz mozizni?Nagyon nagy hiba lenne!Nem tudom milyen más alternatíva lenne ilyen áron amit Dalikhoz lehetne párosítani talán a Dali Zensor. Azért azt látni lehet ki,hogy vigyázz a dolgaira !Nekem van egy olyan mániám ,hogy az első amit megnézek erősítő vagy hangfal vásárlásnál mekkora szobában volt használva.Mert szerintem egy 25nm szobáig nem nagyon lehet széthajtani a minőségibb hangfalakat.Biztos vannak kivételek aki 10nm-en is széthajtják. Barátom hangfal vásárlásnál mindig nézegeti a membránt ,körbe kopogtatja a hangszórót és ha nem ugyanolyan hangot hall akkor állítólag az azt jelenti,hogy már eléggé használt a hangszóró. Lehet hülyeség de neki ezt egy szakember mutatta. Melyik nap mész hallgatózni? Majd beszámolót írjál!
-
greike
tag
válasz
xerobyte #56758 üzenetére
Most láttam ezt a hirdetést: (Dali Concept 6 szett+Magnat Monitor sub 300a 150eft) http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/57103-elad%C3%B3-dali-concept-6-50-szett-magnat-monitor-sub-300a/ Az egyik ismerősöm a Polk tsi300 szettet cserélte Dali Conceptre és bőven jobb hangfalak a Dalik! Helyedben megnézném milyen állapotban vannak,mert ha nincs velük gond akkor nagyon jó vétel ez a Dali szett főleg ennyiért!
-
greike
tag
válasz
xerobyte #56286 üzenetére
Jamo d570 nem ismerem.Én nem vagyok oda a Jamokért volt nekem is de megbántam!Mikor mi voltunk a Streamaudiónál Pioneer 1018-hoz kerestünk szettet.Piohoz nem ajánlották a Dynavoicet és akkor 4 hangfalat teszteltünk Polk tsi,Heco,Qln,Prosont.Nekem akkor magasan a Qln tetszett a legjobban!Szerintem a Castlet is kérd ,hogy mutassák meg! 20 nm ott már a Qln is jól érezné magát. Tataboy: Denon
-
greike
tag
válasz
xerobyte #56153 üzenetére
Egyértelmű a Pio 922 a jobb választás! Én még felvenném a listára a Mordaunt Short Carnival 6 szettet.Nekem Ms Avantok vannak.Szerintem jó kis hangfalak igaz a Carnivalt még nem hallottam!Pár helyen láttam ,hogy kapható és szerintem nagyon jó áron van:Electro store,Aqua.hu,av-shop.hu
-
greike
tag
válasz
CHaooSS #55631 üzenetére
Szia! Onkyot megvetted már? Ha nem akkor van itt egy eladó: http://hardverapro.hu/apro/onkyo_tx_sr_875_-_fekete ha jól emlékszek ilyet kerestél. Subwooferből talán ez nem lenne rossz válsztás : http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/56567-yamaha-yst-sw800-66eft/?hl=%2Byamaha#entry1534337
-
greike
tag
válasz
CHaooSS #55519 üzenetére
Ha azt nézzük ,hogy felsoroltak között van a Denon avr-x500 és 90eft.A Pio 2,5 év garival plusz 13eft megérne!Azért nem egy kategória a Denon és a Pioneer!103 eft ért én biztos nem venném meg mert engem nem érdekel a 3d! 100 körül már nagyon jó gépeket lehet kapni!Amit írtál Onkyo 875 vagy a Pio 922 egyértelmű ,hogy az Onkyo a jobb!Barátom a Pio 1018 cserélte Onkyo 875-re.Ami erő van abban az Onkyoban hát az valami brutális!
-
greike
tag
válasz
xerobyte #55496 üzenetére
Amiket felsoroltál erősítőket azok között sorrendet nem nagyon lehet felállítani. Én mindenféleképpen használt erősítőt vennék! Látom írtad a 3d fontos én ezt javasolnám ,próbálj alkudni:http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/56624-pioneer-vsx-922-elad%C3%B3-%C3%BAjszer%C5%B1-karcmentes-25-%C3%A9v-gar/ Hangfalból a Proson szettet venném.Igaz így többet kellene költened de az a kis plusz pénz amit költenél hangminőségben sokat számítana.
-
greike
tag
válasz
Citroware #55258 üzenetére
Amiket felsoroltál azok közül semelyik nem éri el a 2:1 arányt.Denonnak az új ára valahól150eft körül volt! Amit Sefter is ír ezek a hangfalak közül Proson vagy a Heco a jó választás (Taga,Bostont,Cambridge,Wharfedale ezeket nem hallottam) Valaki a múltkor írta ,hogy a Heco nem jó párosítás a Denonnal már pontosan nem emlékszek miért. Mikor voltam megfülelni ezeket a hangfalakat akkor nekem a QLN tetszett a legjobban és utána jött a Proson és a Heco ,de a Qln hozzád felesleges az elhelyezés miatt.Prosont megveszed 80 ezerért és legalább marad pénzed valami jobb fajta kábelre.Nem felesleges Denonból a 1911 ! Én az nr1501-es Marantzomat cseréltem sr 5004 Marantzra de a különbség nagyon is észrevehető(dinamika,részletesség,pontosság)! Kisebb kategóriát én nem vennék mint a 1911!
-
greike
tag
válasz
Citroware #55223 üzenetére
Szerintem nem lenne ott jó az álló hangfal.Tv-vel szemben lévő falról is tudsz fényképet csinálni?Mert sajnos nem látni ,hogy ott van ajtó vagy az egy üres fal.Ha üres akkor oda kellene felrakni a két hátsó hangsugárzót.Ezekből a hangfalakból amiket felsoroltál elég lenne oda a Proson szett.
-
greike
tag
válasz
pity-putty #54761 üzenetére
Szerintem is oda kevés lenne a Marantz!Én 18nm használtam és annyira talán elég volt az erő benne.Most egy Marantz Sr 5004 használok erő hiányát nem érzem.Amennyiért láttam ezt a két erősítőt amiket kérdeztél annyiért már van Onkyo 608,707 vagy Denon 1911 egy kicsivel drágábban Marantz sr 5003 ,lehet jobb választás lenne ezek közül valamelyik.
-
greike
tag
válasz
pity-putty #54736 üzenetére
Szia!Mekkora szobában használnád és milyen hangfalakkal?Csak azért kérdezem mert volt Marantz nr1501-es erősítőm!Látom a teljesítmény felvétel ugyanaz a két erősítőnél.Nekem azért hiányzott belőle az erő!Nincs más kiszemelt akkor a Marantz biztos jobb választás ,mivel nem egy kategóriában vannak a Pioval!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged