- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greike
tag
válasz
aleister #50288 üzenetére
Szia! Az Avx-en hirdetett Piot nézted? Mert ha igen arról akkor lemaradtál mert úgy látom szombaton viszik!Erről sajnos én is lekéstem! Yamahát nem ajánlanám a Jamo szetthez!Én is használtam egy ideig ezt a párosítást igaz más termékeikkel Jamo s708 és Yamaha rxv440 majd 757 és nagyon nem tetszett!Egy jó páran itt új kategóriában dicsérték ezt a szettet Wharfedale Obsidian 600 HCP!Nem tudom,hogy az illik a Yamahához csak egy ötlet volt..Ha érdekelne más márkájú erősítő az aláírásomban hirdetek egyet.Szerintem panelban 20-25m2-ig megfelelő lenne.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
aleister #50298 üzenetére
Az általad belőtt árkategóriában már az is pozitív ha nincs a szubnak konstrukciós hibája (komoly portzaj), szóval itt minőségről nem annyira beszélhetünk. Ami beleférne használtan a keretbe és egész jó, az pl. a Proson R10 vagy Polk Audio PSW110. Viszont mindkettő ritka használtan és ha fel is kerül belőle mondhatni azonnal lecsapnak rá. Vagy ha nem akarsz várni kifizeted a Polk új ~65e-s árát. Bár 70-80 körül meg vannak fent most jók használtan. Megérik a plusz lóvét. Én nem kísérleteznék vödörfedél, Jamo szubokkal. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy van használható közöttük, de nagyon sok a negatív vélemény.
-
-
BBéci
legenda
válasz
aleister #50269 üzenetére
A Low szett botrányosan szar, azonnal felejtsd el! Újat ne vegyél, mert a felét sem éri.
A Top-ból húzd ki a Loftot, mert az is pocsék. A többi nem rossz választás.(#50276) cekkk
Fotóval lehetetlen igazolni az állításokat, mert mozgóképről van szó, nem állóról. Hirdetések nélkül sehol a világon nem él meg egyetlen médium, még weboldal sem. -
MaUser
addikt
válasz
aleister #47156 üzenetére
Hát más megoldás nagyon nincs sajnos, mert htpc karbantartás igényes, mindenegybe cucchoz meg firmware ellátottság kérdéses, ahogyan a formátumok támogatása is. Arra majd azért figyelj, hogy nem mindegyik ilyen játékosnál van 5.1 kivezetés és akkor dekóderes 5.1 hangrendszert kell venni hozzá.
-
MaUser
addikt
válasz
aleister #47145 üzenetére
Az a gond, hogy így mindenképpen bukta lesz valami. Ha veszel egy mindenegybe BR lejátszót, akkor tuti, hogy a főnököd találni fog olyan írt házi video-t amit nem visz és te leszel a "hülye".
Ha htpc nem játszik akkor valami Dune vagy más BR olvasóval felszerelt lejátszó és egy 5.1 rendszer hozzá esetleg? Egy ASUS O!Play BDS-700 és valami hangrendszerrel 100 alatt megvagytok, egy Dune még rádob egy ötvenest.
-
MasterMark
titán
válasz
aleister #47137 üzenetére
Hogy-hogy felesleges? Magukban a hangszórók nem szólnak. (Tudom, látom, hogy nem egyről beszélünk, befejeztem.
)
Az 5.1 mi okból kell? Van célja?
Egyébként az ilyen egybe dolgoknak a lejátszási képessége nem pont arra jó, hogy bármit "megegyen". Valami pécé, és egyszerűbb PC-s hangrendszer talán nem lenne jobb?
-
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
aleister #5683 üzenetére
Nekem volt olyanom. Bögréket eladtam amilyen gyorsan tudtam, mert zenét hallgatni nemigazán lehet velük (de egy számítógépes szett szintjét azért megüti). Szub olyan kis szobába neked valószínűleg simán elég lenne. Egyébként akármennyire is le van húzva ez a szett az árát lényegében megéri (filmezéshez), végülis legalább "bővíthető". Minimális "veszteséggel" el tudtam adni.
Nem tudom, olyan kis szobában normális térhangzást ki lehet-e alakítani... lehet egy pár monitor hangfal sztereó erősítővel szerencsésebb lenne. -
Zanik
addikt
válasz
aleister #5654 üzenetére
Minimális a különbség: http://www.netdepo.hu/osszehasonlitas.php?id=1647&nyelv=hun
Mondjuk azt nem értem, hogy lehetséges az, hogy az 520-as 240W-ot eszik, a 421 meg 415W-ot?Hülye gyári adatok! A fülednek higgy inkább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest