- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yossairan #78719 üzenetére
A Marantz 6015-re ezt írja :
" SR6015 delivers 110W of power per channel (8 Ohm, 20Hz-20kHz, THD: 0.08%, 2ch drive).!
Tehát két csatornára adnak meg max 110 W teljesítményt.
Nyílván ha többet tudna se lenne gond, mert nem fullon hallgatnád főleg 16 nm2 területen.
Pár gyártó adja csak meg a valós teljesítményeket, marketing van.
Nem attól függ a minősége hogy állványos vagy sem. Jobban jársz a 200 több csatornás kiépítésével de a 100 is egy jó darab amúgy, ha az tetszik. Nekem kicsit erős mélyben, azokat használom magassági sugárzóknak már egy ideje. Méretileg a 200 szerintem kisebb helyet foglal , mint a 100+ állvány és finomabb, gyengédebb hangzással bír,de egy jobb SUB kell mellé mindenképpen. -
válasz
yossairan #78717 üzenetére
Ha teheted a 200 állót vedd egyértelműen.
Az erősítőben a 3 közül a Cinema 60 és 6015 nagyjából ugyan az, az RXV6A szerintem allattuk heylezkedik el.
Tehát ha belefér MA bronze 200 és ezek közül valamelyik Marantz.
Nem értem ezt a dolgot, hogy tenne kárt a hangfalakban ?
Nyugodtan veddd meg bármelyik erősítőt melljük. ha MA 100 at veszel az mellé is. -
válasz
yossairan #78357 üzenetére
Nem annyira árfüggő ez dolog hanem inkább kor. Amúgy mindegyik megfelelően kezeli ha a specifikációiban benne van. Denonnál az eARC néha tud bugos lenni, de nem minden eszközzel párosítva.
Én pont azt mondom hogy ne vegyél első körben belépő AVR-t hanem vegyél jót aztán majd fejleszd a hangfalakat ha lesz még pénzmag.300 ezerért elég jó használt AVR van már a piacon mindegyik márkával jól járszde ha javasolhatok, van fent most itt az aprón egy Anthem MRX 520 300 ezres kiírt áron. Ahhoz már érdemes fejlesztened hangrendszert,de van fent Marantz 6013 is.
Ha olcsóbbat akarsz akkor 200 ezerért Denon 950 vagy 1700X. EZ utóbbi mindent tud még a 8K-t is és a VRR-t is, HDMI 2.1 van rajt. -
guppy_83
tag
válasz
yossairan #78357 üzenetére
Szia,
Volt Denonnal és Maratzcal is JBL hangfalam, bár egy kicsit komolyabb kategória de nagyon kellemes volt. A Yamahákat nem ismerem. Én a helyedben lehet egy alacsonyabb kategóriás AVR-t néznék használtan és lehet kerítenék hozzá egy. jobb 5.1-et. Hamar ki fogja hajtani ezeket a hangfalakat egy rendes "céleszköz" (AVR) és akkor újra költened kell..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest