- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancellott
tag
Igen. PC-s hangfalszet volna. A hangfalszet ezen mélynyomóján csak RCA be (6db) és kimenetek (5db) vannak. ermészetesen a hangfal sw bemenetelre vn kötve az erölködő. A beállításokban próbáltam 0 fölé és 0 alá állítani (bass hangerő) akármi is jelentsen. Se így se úgy nem ad hangot.
-
Quetz
őstag
Direct és Pure Direct módban is van LFE, csupán a bass management/DSP van kikapcsolva. Tehát ami a mélynyomó .1 csatornáján van rögzítve, az továbbra is megszólal a mélynyomón.
(#48712) Jigsaw04 : Ez az audiofilek egyik legnagyobb tévedése. Mivel a front hangfalakat a legritkább esetben tudják akusztikailag optimális helyre tenni, számos anomália marad a kapott hangban. Mélynyomót használva ezt kiválóan lehetne kezelni, még EQ nélkül is(plána ha több láda is rendelkezésre áll).
Amúgy mindig használsz mélynyomót, hisz a hangfalakban van woofer, csak az nem olyan jó, mint amit külön vásárolhatsz. Ellenkező esetben csak 500-2000Hz-től lenne hangod(közép/magas sugárzó függvényében).(#48702) zsoika : Valóban láttam olyan videót, ahol lábanként tolta ki a készítő a mélynyomó "távolságát", és minden esetben utána mért REW-el. Az egész célja az volt, hogy a mélynyomó - front hangfalak frekvencia átmenete a Crossover környékén a legjobb legyen. Önmagára a mélynyomó hangjára viszont nem lesz hatással, mert ha az szarul szól, akkor a késleltetés növelés után is szarul fog szólni, csak egy paraszthajszálnyit később.
-
zsoika
addikt
-
Krilehor
tag
Tudom, de nem véletlen szeretném én megoldani. A hivatalos magyar Denon szervíztől (Totel Szerviz Kft) kértem ajánlatot, de a 200 eurós alkatrészre 95e Ft-os ajánlatot kaptam + munkadíj, amit eléggé sokallok. Értem én, hogy gyenge a forint, na de nem ennyire... Ennyiért már jobban megérné eladnom ezt és eBayen vadászni egy eleve WA verziót. Plussz Pécsiként nekem elég nagy macera Pestre feljuttatni ez miatt, a futárcégekbe meg nem annyira bízom, hogy vigyáznak rá. Szerencsére a Deltahifi jóvoltából sikerült 60e Ft-ért postával hozzájutnom a KIT-hez és egy HDMI panel csere önmagában nem egy nagyon bonyolult művelet, pár csavar és kebel leszedése. A KIT-hez mellékelt papírok közt amúgy nem volt semmi arra utaló, hogy a panel cserén kívül mást is kell vele csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tomato firmware
- Villanyszerelés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest