- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
leszilaci
csendes tag
válasz
szpali #75418 üzenetére
Nálam a Denon X1300W-nál a Dynamic EQ kikapcsolása (az Audyssey menüben találod) megoldotta a túlterhelés megszűnését.
Meg, ha jól emlékszem, akkor Dolby Digital+ jelnél még lehet valami loudness-t is kikapcsolni az Option-ben.
Dolby Atmos teszt lemezt néztem, amiben az Apollo13 kilövésénél elkezdtek recsegni a hátsó hangszórók, pedig fél hangerőig sem volt feltekerve.
Kikapcsoltam a fentieket, és nem torzít már. -
Gabesz87
veterán
válasz
szpali #75409 üzenetére
Nekem S950H van + Taga hangsugarzok, és múlt héten hasonló történt velem is. Godzilla vs Kong-ot néztem olyan 45-ös hangerőn, és a Sub egy idő után elkezdett recsegni, ciripelni. Nem tudom hogy összefüggésben lehet-e a hangerővel, vagy hogy ez más jellegű probléma. No meg azt is remélem hogy csak a Sub, és a többi doboz rendben van. Azóta még nem csekkoltam ezt.
-
Gabesz87
veterán
válasz
szpali #75312 üzenetére
Háát, nem is tudom...biztosan költséghatékonyabb megoldás, de félnék attól, hogyha le kell szedni (pl. mert eladom) megsérül az eredeti felület. Nem tudom mennyire ragad ez. Meg aztán egyébként is régóta tervezem már a rendszer cserét. Nem vetem el teljesen azért az ötletet, asszony biztosan díjazná ezt a megoldást
-
jambiyya
őstag
válasz
szpali #75242 üzenetére
Jó, de ott is 20m kábelenmegy keresztül a jel. Csináltathatsz 17m-est, de nem lesz olcsóbb a 20-asnál.
Mikor utoljára gonodlkoztam a vez.nélküli subon, az SVS megoldása kb. fele ennyi volt, de van más gyártó is, van korrekt megoldás a piacon.
Majd a "szakik" kijavítanak, de nekem úgy rémlik, 10m fölött már necces a kábelezés. -
I'am Dony
őstag
válasz
szpali #75225 üzenetére
Igen értem és pont erre a hibára gondoltam. A szubhoz a normál hangsugárzó vezeték nem alkalmas, mert nincs árnyékolása, ezért olyan zajos. Ezeket kell lecserélned bármilyen erre a célra való árnyékolt kábelre. Az ilyen kábelek 1 vezetősek és az árnyékolás adja a 2. "szálat".
-
-
-
junkpod
veterán
válasz
szpali #14669 üzenetére
A lakberendezés nem ért a hm-hez, még a praktikussaghoz sem...
Kíváncsi lennék, hogy a távirányítóval az ágyban heverve hogy működik az ágy szintje alá takarásban helyezett erősítő? Ami mellesleg nem is szellozik...
Hangszóró elhelyezéséről már nem is írok semmit, se a hallgatói pozíciót se a megjelenítő helyet nem veszi figyelembe. Noklapjaba való cikk -
mettek
addikt
válasz
szpali #14673 üzenetére
Plusz be vannak szorítva egy polcra ami megoli a hangzást aztán ha megnézed baromira nem középen van a tv polc az ágyhoz képest, teljesen el van csúszva de én mondjuk azt se értem hogy ágyon hogy lehet házimozizni, az valahogy nekem nem adja. Inkább egy dönthető, lábtámaszos fotel, kanapé. Plusz ugye a subot sem látom sehol...Barátok köztet nézni OK de filmet nem!
-
-
-
-
törölt tag
válasz
szpali #13635 üzenetére
felfújható?
szerk:
Úgy néz ki, lecserélem a Jamo SW-410 subomat, egy Polk Audio PSW111 -re.
Jamo kicsit pontatlan volt, de lehet, hogy én nem tudtam csak rendesen összelőni.
De nem ezért cserélem, hanem mert törött lábbal érkezett.
Sajna az eladó egy brit, és nem jó kezeli, ha kioktatják csomagolástechnikából, így nem tudtam vele megeggyezni a törött láb miatti csökkentett árról. (Szilánkosra tört, de alátámaszthatóan, az eredeti fődarabbal) -
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
szpali #12743 üzenetére
Erre valaki?
Vagy nézzek inkább valami 2.1-es PC szettet. amiből csak a mélyet használom? :S -
rothadt
aktív tag
válasz
szpali #12232 üzenetére
Más videóit is megnéztem Gál úrnak, lehet jó szakember, de a választékos önkifejezés területén még jobban muzsikál. Azt tudtam, hogy közel sem csúcs kategóriás eme hangfal pár, de szerencsére számomra, és nem túl kritikus hallásomnak tökéletes hangzást biztosít. Sosem hallgattam meg rajta igazán hangosan semmit, de nekem tökéletes, látod az erősítő sem az 5-700k-s kategória, szóval továbbra is áll a kérdésem, ami inkább az erősítőre vonatkozik.
a forum címében benne van a belépő szinten, tehát innentől nem szeretnék a hangfalról beszélni, én kérek elnézést, hogy ilyenem van, remélem neked jobbra telt
-
DoItYourself
addikt
válasz
szpali #12203 üzenetére
Taga TOW-180F 22.5kHUF a pár. Elég szörnyű ahogy kinéz, műanyagdobozos.
Lehet, hogy megrendelem. Állványt nem tudok sehova se tenni, a normál méretű dobozoknak se találom a helyét. -
BBéci
legenda
válasz
szpali #12129 üzenetére
Olyankor készenléti (standby) állapotba kerül és valamennyi áramot biztosan fogyaszt, pontosabban teljesítményt vesz fel.
(#12130) zs198
Leírásod alapján működnie kellene. Sajnos hasonló gondjaim nekem is voltak Yamahákkal.
Nagy nehezen megszólaltattam, másnap megint nem működött. -
zsoika
addikt
válasz
szpali #11790 üzenetére
...hát még élek. Megmutattam neki és csak annyit mondott ,hogy a Denon jobban illik ide(tipikus női vélemény).
Spotify-t nem ismerem, úgyhogy passz.BBéci: Gondoltam.....most aztán agyalhatok melyik megy melyik marad. Minőség kontra tudás ,vagy egy kategória hangban?
Hkts16 al szeretném használni vagy a meglévő sony pascalal....ilyen satelit sugárzóknál kijön egyáltalán a minőségbeli különbség? -
Nemir Ombe
addikt
válasz
szpali #11283 üzenetére
"42LF652V" eddig gondoltam a típust "ZA.BEEDLJP" ezek nélkül, igaz a vége más, de attól még maga a típus ugyanaz, csak más panel került bele ....
Raggie:
"akkor ezt a pmi-t szarjam le"
Valahogy úgy, de csak a saját szemednek higgy, ne hallgass senkire .....
(de azért ajánlott/érdemes nem belépő modellt választani (itt is), LG-ben a 650-től (inkább a 670), Samsung-ban 6500-től, Sony-ban 7xx-től és így tovább ... és nem csak a "plusz szolgáltatások" miatt ....)
-
szpali
addikt
válasz
szpali #11278 üzenetére
megtaláltam:
https://mobilarena.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_63846-63846.htmlNekem 42LF652V-ZA.BEEDLJP, ami A-MVA
-
Johnny198612
tag
válasz
szpali #11217 üzenetére
Egyelore eleg keves teszt van a neten, de azok mind kihoztak, hogy plane ha frontnak hasznaljuk, jobban megeri.
Szeretem a 220-asokat is nagyon, de mindenhol egyetertenek, hogy szamit ez a meretkulonbseg. Melyebbrol is indul es eroteljesebb is kicsit.Csakhat 120ezer forint jelenleg ha kintrol rendeled. Es akkor az mar Dali arkategoria. Szerintem meg erdemes varni.
Youtube-on is van fent par eleg jo mindosegu teszt video.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
szpali #11004 üzenetére
nem az újaim a vékonyak, hanem a kábel a vastag.
akartam csinálni fotót a méretről viszonyításként, DE most inkább hagyom, hanem élvezem a mély hangot amit kaptam.
semmit nem állítottam, egyszerűen csak kicseréltem a kábelt, és mondom ellenőrzöm kap e jelet, és a teszt hangra mentem az erősítő menüben, és olyan dinamikus mély fogadott, hogy össze kócolta a hajam, és majd hanyatt estem, és nem volt semmilyen dübörgés, zuhogás, úgy mint a reflexes esetén
tudtam hogy valami változni fog, de hogy ekkora változás lesz, álmomban sem mertem gondolni.én magam a kezdő hívő szintről feljebb rakom magam a haladó hívő szintre.
Uraim, már tudom hogy Ti mit éreztek és mit tudtok, de elismerés jár nektek!
nem győzőm elégszer leírni, hogy a jó házimozihoz pénz kell, sok sok pénz...
én magam is költöm a költhetőt, de durva hogy nem tudok megállni a lejtőn -
Beni2360
félisten
válasz
szpali #10987 üzenetére
Én most álmodtam meg, hogy egy fekete -mivel ott mindenem fekete- 80x50 cm bútorlapot vágatok és egy 5 cm-s távtartóval hátulra felrögzítem a falra és a mögött vezetem el a sok kábelt. Így kényelmesen feszülés nélkül tudom kezelni a kábeleket.
Lacielvtars -nak is. Nálad meg a szekrény színe és mérete adja a panel lehetőségét.
na ja lent ott már más a helyzet. -
Beni2360
félisten
válasz
szpali #10800 üzenetére
Úgy látom feléd kemény az élet hát mostanában rám jár a rúd.Ma van két hete, hogy súlyos fülgyulladást kaptam és hetente 4x járok kezelésre, kötözésre. A TV se nagyon hallom. Ahhoz, hogy beállítsam az állványokat 4 szekrényt kell átrámolnom és se időm se energiám nincs jelenleg hozzá. És még nem beszéltem a fali tartót és a többi apróságot nem is említettem. Talán jövő héten bele kezdek. Nekem is 1.8 m magasról kerül le de az én frontjaim 43 cm magasak.
De azért köszönöm a beszámolódat és örülök, hogy tetszik a látványa nekem még az asztal is ilyen kivitel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest