- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
válasz
VoidXs #86912 üzenetére
hmmm.. akkor még művelődöm majd, mert ezt így nem igazán értem. Vagy túl rég voltam moziban, de ott se éreztem ezt a hűha de nagy a hang hatást. Jelenleg olyan itthon a hangerő, hogy táncol a lencsevédő a projector tetején, mozognak az ablakok, és a házi sárkány leordít fentről, hogy a zárt ajtó mögött se hallja a haverjait a discordon. Én ennél többre nem vágyom, bár szerintem a szoba lehet a ludas, mert nyitott ládaként funkcionál valahol 20hz körül/alatt rezonál a netes calculatorok szerint (8.5x4.5x3).
Hogy milyen a sub minősége? nem tudom, az biztos, hogy az előző le se tudott lemenni még 20hz-re sem, nem hogy az alá, úgyhogy most az új varázsa miatt még egy jó darabig elégedett leszek szerintem a gagyi 12"-essel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged