Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
0pityesz0
tag
Sziasztok.
kérdésem lenne, mert rég foglalkoztam házimozi és hifi témával, lehet rossz helyre írok, kérlek nézzétek el és ‘rakjatok’ rendbe ha nem ide való..
Szóval AVR-em van, meg frontok, csak 20nm-en, Szeretek zenét hallgatni, mozizni is olykor(kb 40HM, 60zene) Marantz SR6014+Quadral chromium Stlye 8. Zenét mindig is sub nélkül hallgatom, pure direkt-ben, ide jön a kérdésem..
Ha jól sejtem a ‘music’ módban, ha ugyan úgy szólnak a ‘hangfal’ak, mint pure direkt módban, akkor az audessey mikrofon elég jól be tudta mérni a hangzást, ha jól tévedek és megfelelően szólaltatja meg az erősítő, megfelelő hangzással a szobaakusztának megfelelően a hangsugárzókat..?
Elnézést ha hirtelen értelmetlennek tűnik a kérdésem, de már korábban(több éve) volt szó róla(lehet nem ebben a csopiban).. Tehát értem ez alatt a ‘nem színezett’ hangzást, ami egybe vág a pure direkt mód és music mód kapcsán és tudtommal ez jó irány..
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
VoidXs