Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
válasz
zsoika #40531 üzenetére
Köszönöm a segítő szavaidat-maximálisan igazat adok neked valamint,hogy elfogadod ha újjat szeretnék venni.
A munkámból adódóan tudom bujni a netet de őszintén szólva belefáradtam ebbe,nézelődni ha van rácsapni vagy eladták vagy nem-hogy hajtotta az előző tulaj és még sorolhatnám milyen hátrányai vannak a használt dolgoknak.
Így voltam az erősítővel és a tv vel hangfalszettel is csak is új nem akartam használtat venni,hozzá kell tennem mindkettőt ajánlással vettem meg.
Nehéz jó döntést hozzni ebben a témában,igen most volt tanulság ezzel a ládikóval bár az egyik kollágám meghallgatta ezt a bugást,hogy hülye vagyok Ő nem is hallja és hogy ez zavar engem???
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest