Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
- 

atus senior tag Azért előfordulhat, hogy jól jön az 5×100W. Legalábbis én eléggé meg szoktam hajtani a sony erőlködőt például a Gladiátor csatajeleneténél. Ahhoz elemi erő kell, hogy dübörögjön mindenhonna a sok lódobogás meg katapult. Úgy tudod (tudom) csak igazán beleélni magam a történésbe. Amikor először láttam itthon, végig libabőrős volt a testem és folyt a könny a szememből. Utána kb 5 percen át áradoztam, hogy mennyire jó dolog a DTS... :DDD 
- 

toeri aktív tag OFF Jó, látom ''nem jött be'', másképp mondom: Egy db 5*100W-os házimozi erősítő össz. kimenő teljesítménye meg sem közelíti 5db 100W-os A osztályú monoblokkos erősítő összeadott teljesítményét. (Igaz a felvett se!) :D Így már félreérthetetlen, remélem. (Itt most nem a teljesítmény-tényezőkről volt szó, hanem az ''erősítéstechnika vs. marketing'' és mi hány watt és mikor? -kérdéséről.) 
 Az meg, hogy kinek mennyi hova merre hányméter -egyedi. Ezért abba nem is szóltam bele, s eztán se fogok... ON
- 

MaUser addikt OFF 
 Természetesen csak hasonlatként mondtam a kisebb színháztermet:), de 50-60m2-ig elég egy 100w-os vagy nagyobb teremre is akár. Nem mondtam, hogy a nagyobb csak teljesítményben több. Nekem is 5*100-as a cucc otthon, de nem a watt szám miatt. Még soha nem is járt a hangerőszabályzó potmétere negyed állás felett. Bár van néhány ismerősöm aki azzal kezdi mindíg, hogy felcsavarja félállásba én meg leesek a székről, ők meg nyugodt arccal hallgatják úgy az egész filmet.:)
 ON
- 

Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Flint 2 OFF topik
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő