Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
Sanchez638 #8695 üzenetére
: "Tudtommal a laptopokat nem 0-24re tervezik és a bővítésük is macera."
Igaz: korrigáltuk is az eltérő felhasználásból fakadó hátrányt fillérekből pár éve, így: a hűtés területtel(ami valós) nem cicóztam, megdupláztam a "beömlő" felületet a rácsok eltávolításával és ragasztottam rá egy fémhálót. A kimenetnél hasonló módon.
Jobb lett a hűtés a nagyobb és szabad áramlási út miatt. Apróságok ezek, de bejöttek a modellezési előzményeimből maradt tudás-morzsák.Utána annyit lett finomítva, hogy alulra kapott egy fix fordulatú, csendes ventit(USB-s 5V-ról) rásegítésnek, mert a bemeneti fémháló helyett kapott egy "porszűrős" textilt a hosszú élettartam, és megbízható üzemeltetés céljából. Annak az porszűrésnek az ellenállását leküzdeni volt hivatott ez az alsó rásegítő-venti. Három évig követtem ezt a közös baráti átépítést, ezalatt nem volt gondja a 0-24/7/365 üzemmódú "laposnak". Utána költözések voltak, nincsenek már napi hírein erről, de eddig nem kiabáltak utánam!
A Windows után "benn-maradt" RAM meg elég volt a Linux-oknak!
A srác a saját kiszolgált laptopjának adta ezt az új(NAS-háziszerver) feladatot.
Egy sörözős hétvégén lazán meglett! -
Dr.Adonisz
tag
válasz
Sanchez638 #8695 üzenetére
1151(v1) es itx lapokból is van olyan amin 6 sata csati van és mellette még egy m2 foglalat egy sssdnek amin az oprendszer meg a progik vannak.Az azért már elég normál tárkapaciást tud biztosítani.
#8694:Laptopnál meg igen, a kiöregedett gépek erre is jók lehetnek de én személy szerint ha olyan a laptop ami már egy w10-11 et nem biztos h élvezhető sebességel elvinne, inkább Linux MINT oprendszerrel telepítem. Azzal még egy rászoruló emberkének lehet segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest