Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
válasz
Szicskeee #3565 üzenetére
szia,
1 lehetséges megoldás:
A Nas4free egy nagyon egyszerűen beállítható kis szerver progika, én is azt használom.
Fixálod a routeredben a laptop ip-jét. A Nas4free usb-ről is megy így rámásolod egyre (min. 4gb-os, nagyobb nem igen kell, ez mindig rajt marad a gépen) a nas4free telepítőt, rádugod a laptopra, elindítod. Ez erős gép, kb. 5-10 perc alatt megvan a telepítés, ha jól emlékszem egy pittyenő hangot ad ki ha végzett.
Ezután egy ua. hálón lévő másik gép böngészőjéből eléred a nas4free-t a fixált ip-n, bejön a grafikus felület és ott többek között az ssh-t is tudod aktiválni de nem igazán kell.
Nekem ssh csak a plex szerverhez kellett.
Egy buktatót látok: kis próbálgatás kell h eltaláld a bootolást mivel nem látod...bár ha tök üres a vinyó a laptopban és nem talál bootolható lemezt a cd-meghajtóban akkor elképzelhető hogy továbblép és elindítja az usb-t.
remélem érthető amit leírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- Szervertápegységek 800W, 1200W, 1400W, 1600W, 2450W, 2650W, 3400W
- APC Smart-UPS XL 48V (SU) Akkumulátor csomag
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest