Hirdetés
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonny007
tag
válasz
#10726912 #19002 üzenetére
Igen én is gondolkoztam inkább nagyobb falak vásárlásán, de még én magam sem tudom melyik érné meg jobban. Kicserélni ezeket a rosszakat, igaz erre is rá megy 20eFt vagy eladni őket, és venni nagyobb falakat, ami talán bírja is a kiképzést.
Itthonra vannak/voltak nem bulizásra, de néha szeretem elengedni a gyeplőt és had szóljanak, és még kint voltam és váltott zenét a lejátszó akkor volt egy erőteljesebb basszus és kivágta őket
Én olyan hangrendszert szeretnék elsődlegesen ha nem figyelek oda és magasabb hangerőn van az erősítő akkor sincs az, hogy elszálljon. Másik része a minél dinamikusabb,erőteljes mélyeket nagyon szeretem hallani (fiatal 20 éves srácként nem csoda szerintem
)
Az erősítőm egy QUAD-405-ös ami olyan 160W-ot ad le. Ha persze nem vágott át aki trafót cserélte nagyobbra
Tehát ennek mérten kellene, hangfal is. Csak ezeknek az ára szerintem nem 20eFt-nál kezdődik :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest