Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #26904 üzenetére
Mert ezek műnyagkompozit dobozban lévő neodímuimmágneses hangszóróval szerelt darabok, nálad meg az sem világos, akkor most mely hangszórókat használnád. Fából építesz. Jobb hangminőséget akarsz a 45e-es kategóriánál, üzemidőre nem válaszoltál, ahogyan a hangszórók adatlapját se láttuk.
Gondolom, ez a 2kg nem a 0,9kg-os hangszóróval szerelt 2.1-re vonatkozik, igaz?
bakker egy full kezdő vagyok ha valamit elkúrok minek költsek rá sokat.
Egyrészt szeretnék összedobni magamnak valami használhatott + én ezt azért kezdem el hogy beletanuljak a dolgokba. Szóval nálam ez tanulás is tapasztalat szerzés is egyben, nem kell egyből High end audoprofilozásra gondolni.
Ehhez képest megkérdezed, hogy X kg-ból hény dB-t lehet kihozni, két gyári példa alapján. Muszáj volt röhögnöm rajta, elnézést! Hiszen a gyári dolgokat fullba optimalizálják tapasztalt mérnökök. Ilyen abszurd dolgot talán még nem is olvastam PH!-n az elmúlt 8 évben.Ráadásul ott van, amit Shalafi is ír, hogy a gyáriak elektronikusan kompenzáltak, nálad meg ugye egy egyszerű tervvel kell majd előállni, mert egy kompenzálóáramkört nem fogsz tudni összerakni, ahogyan a külön BT- és amp modulokat sem tudod úgy megtápolni feltétlen, hogy ne legyen hangos digitális zaj. Ezért egybemodul kell, amit meg nem lehet kompenzálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest