- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macko20 #17424 üzenetére
Köszi!
A "négyes"-nél, a sima táp kábelre gondoltam. Ami a wincsibe vagy az optikai meghajtóba is megy.
Egyszer úgy csináltam meg, hogy asszem a negatívat kötöttem a +5-höz a pozitívat azaz a +12V(3pin-es piros)-at meg a 12V-ra. De nem emléxem, hogy ez-e a helyes eljárás. Ezért érdeklődöm.Na közben mivel most volt időm keresgélni, ezért rájöttem, hogy nem is 9V az hiszen 12-5=7-el... mekkora észkombájn vagyok!
Szal a megoldást valahogy így képzeltem el. Egy 10perc google-el sikerült megtalálnom amit gondoltam.szerk: Azért is kavarodtam meg, mert itt van egy 8cm-es venti és rosszul van bekábelezve. A sárga van középen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest