- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Szeretnék egy stirling motort összerakni azt a típust, amelyik nem zajos,
ott vagyok elakadva, hogy dugattyút kellene készítenem szénporból, de azt mivel ragasztom össze, ami hőálló is, gipsz?! Ennél a motornál a dugattyú a lelke mindennek, Ere volnék kíváncsi, hogy ezt mivel rakta össze?
[link] Egy jól megépített halk és gyors fordulat számú stirling motorral, 7Voltot már ki lehet nyerni, ha összekötjük egy kismotorral ami pl 12Vos, és generátor módban használnám, arra meg egy töltés vezérlőt ennék és kész,ennyi.Egy példa: [link] a dolog működik, de a méretezés ami nagyon fontos.Én egy szén porosdugatyúra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest