- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
válasz
Undoroid #5250 üzenetére
Juj, majdnem elfelejtettem.
Megkérdeztem a tanárt, azt mondta, hogy nem egy nagyon nagy ördöngőség megcsinálni.
A lényeg, hogy egy bizonyos késsel kockát lehet esztegálni és abba pedig még1 kockát ami ráadásul még mozog is.
Én csak azt nem értem, hogyha a megmunkálandó anyag a tengelye körül forog, akkor abba hogyan lehet egyeneset vágni a kockának?
Új hozzászólás Aktív témák
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Garanciális LIAN LI O11 Vision E-ATX TG fehér
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest