Hirdetés
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Újabb 5 letem van! Szerintem hülyén nézzne ki ha facsavarral fogatnád oda*! Bemész egy háztartási vagy mezőgazdasági boltba esetleg festékboltba és ott veszel ragasztót hozzá! Multkor vettem 200 ft ért 5g pillanatragasztót rákentem a fa felületre amit összekívántam ragasztani ,beraktam pillanatfogóba és másnap úgy összeragasztotta a fa anyagot ,hogyí még kicsit feszegettem is az anyagot és egyszerűen nem vált tőle szét még ment egy kicsi véletlen a pillanatfogóra is és azis alig akart lejönni a felületről! Brutális... A facsavar nemszép...
mod.: *az előlapot
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Cio lumina RGB eladó . 6 db ventivel ! Normal ATX lapoknak is, posta ok ..
- Cooler Master MasterBox 5 MSI Edition ház
- KÉSZLETRŐL! / 1-5 Fan Splitter Hub / 1-2 Y Fan Splitter / Venti Elosztók - PWM 4 PIN / Több Olcsóbb!
- Cooler Master Elite 130
- Segotep Lumos G4 CPU hűtő, ARGB világítás, intel LGA 115X/1200/1700
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest