Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz Speeedfire #12427 üzenetére

    Hát az elgondolás jo ötlet, és bár nem értek hozzá, de sztem a höszigetelő anyag egyáltalán nem fontos. Sőt... Ha höszigetelő anyaggal vonod be , akkor a vinyók hőit konkrétan bezárod a dobozba. (Jó, tudom hogy lesz venti). Viszont ha nem hőszigetel, csak hangszigetel, azért valamennyi meleg ki tud pluszban "szökni" a dobozból. Bár nem tudom ez mekkora mennyiség... De indokoltnak biztos nem érzem.
    Lehet kapni hangszigetelő szivacsot (bár a tapasztalataim szerint bizonyos esetben nem elég) , ezt megítélésed alapján akár 2 rétegben is alkalmazhatod.Esetleg több féle anyaggal kombinálva az egyes rétegeket. De ezt ki kell tapasztalni sztem, hogy mi az a zajszint amit te még elviselsz. (nekem is 0/24 megy a gépem, és egy mezei asztali, jo sok ventivel) Amire szerintem figyelj, az a vinyók hőmérséklete. Nagyon felszökhet ha tulbugyolálod.
    A közetgyapotot, meg az üveggyapotot is sztem felejtsd el gyorsan. Mindkettő "porzik". Méghozzá erősen. Ha nem akarod a vinyóidat/az egész gépedet naponta takarítani , akkor felejtős. Láttam már amugy olyan megoldást, amiben a barkácsolt doboz a gépen kívül kapott helyet.Így kicsit több tered van a kivitelezéshez. (bár az scsi vinyótartó volt, és annak meg elég hosszu tud lenni a kábele)

    geprombolo: Igényes megoldás. :) Grat.
    Bár nem a szépségre mentél, de esetleg egy darab fekete zsugorcső a kábelre, és meg nem lehetett volna mondani, hogy nem gyári. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák