- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
no a led az úgy működik, hogy egy bizonyos nyitófeszültségig azért sem világít, de ha eléri ezt az értéket a rákapcsolt feszkó, akkor világít, a fénye pedig a rajta átfolyó áram függvénye
szóval a leden eső feszültség ( elméletileg ) mindíg a nyítófeszülség
a polaritás nem összecserélendő ( mivel dióda a kedves )
a kérdés már csak az, hogy mi történeik, ha egyéb fogyasztó ( azaz p ellenállás vagy poti ) nélkül nagyobb feszülségértéket adunk reája ... elméletem szerint egy darabig esetleg melegszik meg fényesebb, de bizonyos mérték után károsodik szegényke
valaki aki jobban ért hozzá kiigazíthatná az itt elhangzottakat, köszi -
gromble_ziz
aktív tag
Hi
mivel az ATX-es alaplapok esetén a gombok és a ledek közvetlenül az alaplapra vannak közve, ezért ide nem kerül feszélyes feszültség
be/kikapcsoló és reset gomb:
mivel egy csavarhúzóval vagy Jumper-rel is lehet ezeket a funkciókat működtetni, ezért úgy gondolom, hogy bármi jó ide
ledek:... ez látod jó kérdés ... szerintem egy átlagos led is jó, DE nem mindegy a nyitófeszülség ... hogy ezt hogan lehetne megállípítani azt nem tudom, remélem valaki aki biztosan tudja felvilágosít minket
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest