- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Piftuka #41667 üzenetére
Nos szépen lassan rájöttem, hogy az egyik-másik mire való.
F14: Ház hűtés.
P14: Vízhűtés radi. (High Pressure)
Legalább is én így értelmeztem mivel egyszerűen NEM LEHET róla semmit sem találni magyar nyelven.
De javítson ki valaki végre mert pont ez miatt bolondul bele az ember hogy F14 P14 XY14... és akkor most ebből szűrjem le, hogy melyik mire való.Miért nem lehet oda írni rendesen hogy hülye gyerek ez erre való az meg arra. Nem. High Pressure meg P14 F14... így kell megjelölni valamit.
Legutoljára egy F14-et vettem és a gépház hátuljába került. Nos valamiért a venti búg és azt átadja a gépháznak ami szépen felerősíti és egy búgó hangot lehet hallani a szobában. Ha megnyomom kézzel a venti rácsot akkor elhallgat.
Úgy tudom már vannak jobb venti technológiák ennél mint pl a Corsair Premium Magnetic Levitation dolog.Most kénytelen voltam ilyen gumi genyókat rendelni a ventihez, hogy ne vigye át a búgást a gépházra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest