-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnoldito
senior tag
válasz
dragon11 #37459 üzenetére
Igazad van, én az X73-ra gondoltam. De 150k venni szinte ugyan azt, legalább tudni fogsz animált giffeket kirakni, a világ legnagyobb üzlete behúzod az tuti. Azért az összegért már komoly épített vizet kapsz, ami leiskolázza azt a kompakt vizet, és az általam említett CM is ugyan azt tudja. De vedd csak meg, nekik is meg kell élni valamiből...
Talán ezért nézik le, itt egy teszt, CoolerMaster is ott van, ami 39k...
[link] -
arnoldito
senior tag
válasz
dragon11 #37454 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de iponban 73.000ft! Ha már kompakt víz ne Krakent vegyél, morog a szivattyú rajta. Nekem volt, el is adtam, vettem egy CoolerMaster ML 360mm vizet, halkabb a szivattyú, itt ajánlották rá a ARGB-s ventiket, SPC Stellat és iszonyat jó, gyári CM ventik csörögnek zörögnek. Oázisban 39k a CM víz csak szólok...
-
Kempetlen
tag
válasz
dragon11 #37450 üzenetére
Ezt te tudod. Megnézed a mostani a setupot, és átgondolod, hogy az elegendő-e hűteni, illetve hogy mennyire zavarna a hang. Én biztos nem venném a nagyobb RPM-eseket, meg persze a gépet se húznám, hisz egy gyerekes hülyeség, de én vagyok ugyebár, neked mások az igényeid.
-
Lordus
senior tag
válasz
dragon11 #37444 üzenetére
felül ugye a 240-es vízhűtésen 2 db 120-as lenne. de a házat kifúrtam, így a 140-es is odafér majd. (most már ott van) - tehát nem a radiátorra, hanem a házra lesz csavarozva. felül persze a borítás miatt ebből semmi nem látszik...
semmi extra ház, olcsó. így hátra pl. csak 12-es fér sajnos - ezt nagyon sajnálom... -
Lordus
senior tag
válasz
dragon11 #37440 üzenetére
várj még, írjanak mások is!
de többen favorizálják az ac f12 f14 p12 p14 sorozatot, ár/érték arányban sztem nincs jobb.
Világos, hogy egy olyan venti, ami egyedül többe kerül, mint ebből 5 db, az (lehet) jobb. de mennyivel?
ha visszaolvasol, az elmúlt időben jópáran ezt vették, nem nagyon van rá panasz. -
Lordus
senior tag
válasz
dragon11 #37437 üzenetére
én is az ac 14-est vettem, mondjuk én a p14 pwm pst-t.
jelenleg 680 rpm-en dolgoznak (2 elöl, 2 felül) itt tényleg csak a légmozgás ami hallható.
de ha kell, akkor felpörgethetőek 1700-as fordulatra is. - igen, ott már van hangja, de egyrészt az 5 db-os szett 9-10E ft, másrészt az oc-hez kell a légáramlás, harmadrészt a pst egybeköthető, így egy csatiról vezérled őket egyszerre.
5 év gari van rájuk nem mellesleg.
hátra pedig akkor a p12 pwm-et tenném
azzal, hogy magasabb fordulatot választasz, nem vesztesz semmit, legfeljebb visszaveszed.
de ha az 1000 rpm kevés lesz, akkor nincs mit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest