- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
A vga alatti keretnek a 120 mm-es Akasa a jó, itthon itt tudod megvenni [link].
Fehérről egyáltalán nem volt szó, csak pirosról és kékről. A piros beszív, a kék kifúj. Elölre 3 db 120mm-est javasoltam.
Amúgy látom te jól el vagy a saját gondolataiddal, nincs szükséged arra hogy más megzavarjon ebben... csak azt nem értem hogy miért kértél itt tanácsot...
A döntés a tiéd, én úgy érzem mindent elmondtam a témában.
-
Zamma
őstag
"Egyet pedig valahova belülre hogy a VGA kapjon egy kis extrát"
2 vagy 3 ventis a dga-d, 1 venti oda kevés. Így érdemes (V a Vento Pro, az E meg a meglévők, vagy Egyéb. A vga-ra enged a házad 2 db-ot is, emiatt nem kell oda drága, hanem olcsóbb venti is, felfelé fújjon a vga-ra rá, gyorskötötővel fogod tudni feltenni, vagy gumitüskével (ha nagy a rés alátéttel rásegíthetsz):"HDD van a gépben tárolásra. Attól nem tudok megválni"
Az baj. Nem fog kellő levegőt kapni a vga-d... kényszermegoldásként - ha engedi a ház+alaplap+vga-d - a vga alá teszel egy a lenti slotba egy venti keretet, van olyan ami 2 db-ot is tud tartani."Nagy hülyeség ha az első felsőre rakok egy befúvót és mellette a cpu hűtő felett marad a szívó?"
A lényeg hogy legyen egy markáns légáram a házban, az amit javasoltam olyan, elől/alulról mozog a levegő átlósan felülre/hátra. A te alternatív javaslatoddal gyakorlatilag a jó, hatékony dolgot szétbaltázod... -
Zamma
őstag
Előlre 3 db 120-as ventit javaslok, az alsó 2 ventinek célszerű erősebb modelleket venni - Arctic P12 Max, XPG Vento Pro (sorba köthető, mint a P12 PST), BQ Silent Wings 4 Pro -, felülre és hátulra beteheted a házhoz kapottakat. Pontosabban felül elég csak a hátsóba, az első maradhat üresen.
A HDD konzolt vedd ki hogy az alsó kamrában tudjon áramolni a levegő. A kamra tetején lévő lemezre is érdemes tenni 2 db ventit ami ráfúj a vga-ra (Midguardian is említette, de 2 db 120-ast javaslok), ezek lehetnek olcsóbb modellek is, P12, P12 Max.
Így összesen +5 db venti... de hidd el megéri!
-
Midguardian
csendes tag
Nekem is ilyen házam van. A hátsót/fentit hagytam a helyén kifúvó módban. Előre került 3 db 120-as ami befelé szív. Az előlről kikerült 140est meg majd a ház alsó részére szeretném bemókolni, hogy legyen egy kis extra hűtése a vga-nak (nekem is 6700xt van).
Arra figyelj, hogy előlre 140esből csak 2 db tehető be, 120asból mehet 3 db.
-
szabeska
addikt
Nekem ilyen hazam van, anno utananeztem, pozitiv legnyomas legyen mindenkepp, az elol 2 hatul 1 felallas pl jo. Fentre nem kell semmi, csak hangosabb lesz, huvosebb nem. Nalam 3db 120-as arctic p12 fuj be, egy 140-es kaze flex 140 fuj ki, boven elegendo. Es arra figyelj, hogy elore csak 2 db 140-es fer, vagy 3 db 120-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest