- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
Capt.Obvius #39085 üzenetére
30 napig teljeskörűen tesztelhető, és ha tetszik, akkor kell megvenni, ha nem, simán leszeded. (nekem 3 évre van most megvéve)
-
chopin42
őstag
válasz
Capt.Obvius #39083 üzenetére
Igen, sajna ez a p12 sajátja, hogy 500-600 között, és 1100 körül halk, de magas hangon vinnyoghat
De ugye nincs rózsa tövis nélkül, és ezeket elkerülve egy normális vezérlést beállítva nincs gond. Én erre argus monitort használok. -
chopin42
őstag
válasz
Capt.Obvius #39081 üzenetére
A noctua szigorúan tartja magát az elveihez. Egyik ilyen, hogy azonnal felismerjék a termékeiket (fosbarna szín). Csak ugye időközben rájöttek ők is arra, hogy "az elv olyan, mint a fing: mindenki addig tartja, ameddig bírja". És csináltak fekete cuccokat is. Meg szürke redux cuccot. A förccsöntést nem tudom, hogy csinálják, de álllítólag a kínai és a taiwani fröccsöntött cuccok árnyalata eltér(t?). GN csinált "tesztet".
Persze szerintem is marketing bullshit, hogy a sterroxot nem tudják feketében kikeverni, mert a barna is egy szinező, de az is lehet,m hogy a festék változtat a molekulákon, ha belekeverik.
Egy biztos: sokkal drágább lesz a fekete nfa12x25, mint a sima, és veszik majd így is -
chopin42
őstag
válasz
Capt.Obvius #39068 üzenetére
Minek? P12-nél észrevehetően még a nfa-12x25 SEM jobb.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Capt.Obvius #39068 üzenetére
UK Amazonon van fent single pack-ban, nem tudom szallitanak-e Magyarorszagra. UK hardverboltokban is van de ok mar sajnos nem szallitanak EU-ba.
-
chopin42
őstag
válasz
Capt.Obvius #39060 üzenetére
Igazi bestbuy (főleg, hogy szarevő és szarrágó ipon kemény 6 hónapot vállal a szaros 2 évből is)
-
válasz
Capt.Obvius #38971 üzenetére
Realbench ( AVX) alatt teljesen jó a 80fok max, én nem görcsölnék rajta .
-
válasz
Capt.Obvius #38975 üzenetére
Minek ?
-
válasz
Capt.Obvius #38973 üzenetére
Szerintem Enthoo pro2 ben van akkor a légtér bent ,hogy ne számítson mennyi rpmen megy a 9intake venti ami táplálja a VGA-t .
-
válasz
Capt.Obvius #38971 üzenetére
Mi a kérdés ?
Ezek szerint ennyit tud aza VGA borda. Max akkor lehetne hűvösebb ha [deshroud] -oldád. -
válasz
Capt.Obvius #38959 üzenetére
Hat nekem van egy NF S12A chromax meg P12PST is . Tenyleg jo a P12 , de az S12 sokkal halkabb es sokkal tobb levegot mozgat . P12@1800rpm = 56CFM / S12A@1200rpm= 62CFM
1200on hasznalom ,mert semmi hangja . P12 1200on nyomhat olyan 40CFM et ,szoval jelentos a kulonbseg. Persze csak exhaust uzemmodban, ahol nincs ellenallas. Porszuro moge/bordara/radira mar P12-t vennek en is . -
chopin42
őstag
válasz
Capt.Obvius #38959 üzenetére
Nekem van p12 pst és nfa12x25 is. Utóbbi nem éri meg az előbbivel szemben, fél áron sem, mert szinte semmivel nem jobb, csak igényesebb a körítés, jobb az anyaghasználat, de teljesítményre és zajra egykutya. Hangprofil más, meg 5%-al jobb, de ennyi.
tomaszka88
Ha volt halkabb ventid, az nem jelent semmit, mert adott zajszinten adott teljesítmény a mérvadó. És zaj-teljesítményben az arctic p12/p14 pst top venti. -
tomaszka88
aktív tag
válasz
Capt.Obvius #38957 üzenetére
Ha pedig halkabb egy Noctuánál az komoly teljesítmény.
-
tanosj
tag
válasz
Capt.Obvius #38911 üzenetére
akkor meg is van a válasz köszi! a 62-es igen 280as...
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Capt.Obvius #38895 üzenetére
Nem,max. fordulaton fog forogni hiszen fix 12V-t kap.
-
chopin42
őstag
válasz
Capt.Obvius #38852 üzenetére
Szerintem oldalra nem kell, , ha alul is van 3x12 befelé, előre 4x12 vagy 3x14, hátra 1x14, felülre elég az x72 kifelé. így lesz 6-7 venti befújónak, és 4 kifújónak. Bőven lesz pozitív nyomás meg szellőzés is. AZ oldalra rakott 4 túlzás és beleszólna a légáramba.
-
chopin42
őstag
válasz
Capt.Obvius #38635 üzenetére
Nos ezért érdemes mindent az alaplapra kötni közvetlenül. Csak tipp, de van egy venti, ami alapján a "kedves" vezérlő a házban számolja az rpm-et, a többinél ignorálja (így működik minden y elosztó is). Illetve csak volt, mert a két alsót kivetted. Azok közül volt az egyik. Mivel nem érzékeli, ezért azt hiszi, nem meg a cpu venti. További probléma, hogy a vezérlő a cpu csatlakozóra van kötve: nem véletlenül van annak saját, és a házventiknek külön csatlakozó.
Az én tippjeim: nézd meg a csodavezérlőt, hogy melyik az "input" vag yahosnló fan csatlakozó, és arra kösd az egyik házventit. Ha így nem errorozik, és megfelel, használd tovább. Másik tippem, hogy vegyél egy elosztót, és a cpu ventit kösd a cpu-ra, a házventiket meg egy ülön csatlakozóra, és élj boldogan, bios és szoftveres állítás lehetőségével, akár külön-külön is. -
válasz
Capt.Obvius #38635 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
Capt.Obvius #38548 üzenetére
Csavarbót, párszáz HUF
-
válasz
Capt.Obvius #38548 üzenetére
Csavar nem jar hozzajuk
De pl a kabelkotegelo csodakra kepes
-
válasz
Capt.Obvius #38546 üzenetére
Annyit kell csinalni, hogy a Venti es a keret koze raksz egy tavtartot .1cm mar boven eleg ,es meg fog szunni a zaj. Venti 4 sarkara vagsz karton/hungarocel/filc /gumi tavtartot . Vagy lehet gyarilag is kapni gumi keretet pl [Alin] de ezek csak 2mm vastagok, semmit sem ernek.
Ez a Phobya viszont jo : [aquatuningrol] 2,7Eur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest