- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martell
tag
válasz
SPeti1984 #11766 üzenetére
Megmondom őszintén, erről a márkáról életemben nem hallottam.
De legalább folyadék csapágyas. Ha mindenképpen 2000 alatt akarod megúszni, akkor Arctic Cooling. Csak azt tudom szívből ajánlani. A többi csak ideghegesztésre való, nem hűtésre. De mégegyszer hangsúlyozom, nem ismerem ezt a márkát!
-
Martell
tag
válasz
SPeti1984 #11761 üzenetére
A Sharkoonnak semmi légszállítása nincsen. Helyette Enermax T.B.Silence. Kissebb fordulaton nagyobb légszállítás + golyóscsapágyazás. A Sharkoon a saját honlapján sem meri kiírni, hogy milyen csapágyazása van ennek a vacaknak. Tehát a legolcsóbb!
Szóval csúszócsapágy. Ami meg kb 2-3-4 hónapig halk, utána elkezd hangosodni. Plusz fektetve ökölszabály, hogy folyadékost nem használunk.
A revoltec szintén csúszós, annyi baj van vele. Légszállítása nem rossz. Ledesekben nem vagyok otthon, de első blikkre megint az Enermaxot ajánlanám. Azért egy összegplafont mondhatnál, mert ez pl nem éppen olcsó. Olyan 4k körül van a diszkós Enermax.
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
válasz
SPeti1984 #11620 üzenetére
Ha van hátul esetleg két helyed akkor 2 kifújó és előre egy beszívó
Ha az említett módszerrel csinálod szerintem nagyobb nyomás lesz bent. Egy venti nem biztos hogy tartani tudja a lépést két ventivel.
Olyan mint autóknál pl a szívó résznek nagyjából megkell hogy egyezzen a kipufogórésszel. Pl ha 60as rendszert teszel elá akkor a szívórészt is illik megnövelni
AxBattler: Én is a manualt ajánlom. Még mielőtt ide felteszed a kérdést olvasd át, mérd le a méreteket is. Az alaplapnak autómatikusan nem nézünk utána mert azt gondoljuk hogy te utánanézel
Minden esetre még nincs veszve a dolog, venni kell 2-3ezerért egy ventiszabályzót és azt szabályozhatod
[ Szerkesztve ]
kdxsv
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest