- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hauptmann #37755 üzenetére
Igen igy ahogy mondod . Venti headerek a lapon altalaban 1A osszteljesitmenyt tudnak altalaban kiszolgalni . Nezd meg a kiszemelt venti hany A ,ha belefer 1A be a 4db akkor vehetsz sima splittert is ,ha nem akkor olyat ami sata vagy molex extra csatilval rendelkezik amit pl dudu5130 ajanlott.
Az alaplapi DRGB csatinak is gondolom van egy max ertek amit le tud kezelni , azt meg kene nezni az alaplap manualjaban.
-
dudu5130
őstag
válasz
Hauptmann #37757 üzenetére
Az előbb írtam le, hogy milyen módon mehet. Abból az 5 venti dugajbol csak egy dugajban van meg a 4 tű, tobbibol hiányzik az ami a fordulatszámról küldi vissza a jelet a lapnak, azért mondtam, hogy figyelj, hogy abban az egyben legyen venti. A szabályozott jelet megkapja mindegyik. A jelet a lapról kapja az áramot meg a sata kabelrol amit a tapra kötsz. Ezekre az elosztokra csak ugyan olyan ventiket szabad kötni!
-
dudu5130
őstag
válasz
Hauptmann #37755 üzenetére
[Ilyet] vegyél, vagy ehhez hasonlót a ventikhez. Van molexesben is. A jelet a lapról fogja kapni, az áramot meg a tápról. Csak arra figyelj, hogy egy 4 tűs dugaj van abban legyen venti mert csak abból tudja visszaolvasni mennyin pörög a venti a többi meg csak a vezérlő jelet kapja.
-
válasz
Hauptmann #37748 üzenetére
A Halos osszefuzeshez semmilyen splitter nem kell, gyarilag Y kabel van rajtuk ,egymas utan kotod oket ha akarod. Csak vegyel egy olyan extra 1500ftos kabelt is amit linkeltem.
A ventik egybefuzesehez meg nyilvan olyan splitter /hub kell amilyen ventit veszel majd (3 vagy 4pin )frelife
Igen ,ismerm en is a FD GP-14 -et ,tenyleg baromi halk venti,en is szerettem, de sajnos statikus nyomasa egyenlo a 0 val .Szoval inkabb csak kifujasra - mesh elolapos hazba valo. -
steewcv65
őstag
válasz
Hauptmann #37743 üzenetére
Vagy ,ha kell a csillámpóni akkor más irányba menj el.Szükséges,hogy halk legyen?Ha igen akkor be quiet pure wings 140 v arctic p14(ár/értékben ezt javaslom)
Erre mehet a csillámpóni ami 4-5000ft/darab......
De viszont csendes marad minden.Azok a ventik amik villognak meg címezhetőek valamiért 10 környékén mozognak és még hangosabbak is mint amit küldtem neked.
Okát nem tudom,hogy az alapból villogós dolgok miért hangosak ,de ez van nagy átlagban.Én ezt a megoldást választanám akkor már. -
steewcv65
őstag
válasz
Hauptmann #37740 üzenetére
Nem kell elore harom venti.Boven eleg lesz a ketto is.En sokat tesztelgetem a gepem elore 2 vagy harom venti vagy egy venti.Hatul mindig egy van es kozben jatszva azzal is ,hogy top ventinel be vagy ki aramoltassam a levegot.Aida 64 stress teszt alatt a homersekletek egy 1c valtoznak es a legzajom is megno....Ami engem mar zavar,foleg ugy,h eredmenye nem sok van...Szoval ja...Ezt a tesztet pure base 500 window hazban csinaltam.Zen3600.Max cpu homersekletem 73c(atlag) A legnagyobb pedig 75 egy pillanatra..
Szoval nem eri meg szerintem ezt a sok trukkozest...Van,hogy mar jot pont nem csinal a sok venti,inkabb rosszat. -
frelife
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged