- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz a tippet ,nekem EU plugos kell . Közben találtam ilyeneket , ezek jónak tűnnek. Megpróbálom majd valamelyikkel :
[DC 12V 4-Wire PWM Fan Speed Controller 9-Way 4-Pin Fan Speed Controller Module 1~100% Adjustable For PC Heatsink Fan]
vagy
[DC 12V 8Miner Fan Speed PWM Controller 8-Channel Hub High-Power Violent Fan Controller Speed Governor 4P Power Supply]
vagy
[12V Computer Case Fan Hub Regulator 8 Way 4 Knob SATA/4Pin fan Speed Controller Fan Control cooling fan hub for Computer PC Case]
Kár ,hogy a világ végéről tudok csak ilyeneket beszerezni 1-2 hónap szállítási idővel. -
Grózi
Topikgazda
Nanoxia Deep Silence 140 Pwm
Alpenfoehn Wing-Boost 2 140
Én az utóbbit választanám,de mindkettő nagyságrendekkel jobb a Rajinteknél.
(#24192) Fancy-boy Szívesen!!
(#24194) Hobbbyt Sajna ez is az Asrock lapok tulajdonsága,a legjobbak e téren az Asus lapok,még ha 2-5K-val többe is kerül az adott kategórián belül.
(#24196) lalakov
De,az kell neked,csak gondolom a lapodhoz még a régebbi verzió van.Ezt a verziót nem ismerem(vagy nem ugrik be),ha dobsz pár screenshot-t,akkor megpróbálok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest