- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz jaffa 2843 #35544 üzenetére
Nem amiatt van, az Eloop nem hasznalhato pull felallasban, a lapatok a kerettel kb egy vonalban vannak , suroljak a szurot/radit ha forognak.
[link]
" If you have these fans in a pull configuration with a case filter, heatsink or radiator core less than 1-2 cm away then you will experience a drone-like noise. This is well documented and Blacknoise themselves do not recommend running these fans in a pull configuration as-is." -
Morris
veterán
válasz jaffa 2843 #35544 üzenetére
Akkor jó. Csak azt hittem egy pillanatra, hogy nem tudom majd emiatt felrakni az előlapot. (P400S)
-
válasz jaffa 2843 #35527 üzenetére
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Feriboy2
aktív tag
válasz jaffa 2843 #35118 üzenetére
igen. a be quiet ventik helyére tettem a házban ugyanazokkal a gumi rögzítőkkel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz jaffa 2843 #35107 üzenetére
Igen, ezeket én is végigkattitgattam de nem értem hogy miként tudok fix RPM-et belőni, hőfoktól függetlenül.
Egy potméteres ventiszabályzó talán jobb megoldás lehet, nem?
min,middle, max is legyen mindjuk 50%, CPU temp min 10, max 80 mondjuk? akkor fixen fog forogni 50%-on?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
NandorHUN
addikt
válasz jaffa 2843 #35082 üzenetére
Értem kösz.
Mondjuk zaj nem zavarna, mert játék alatt szerintem gpu 10x hangosabb lesz (gtx 1080).
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz jaffa 2843 #35079 üzenetére
Értem.
És megy egész 1200 ig is a rpm?
Vagy ilyenkor fixen mennek a ventik egy beállított sebességen/ skálódik a CPU hőhöz?www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
abdulka1
őstag
válasz jaffa 2843 #34905 üzenetére
Igen, már megtaláltam a teljes leírást(open all/close all)
Egyébként nem volna gond az 5v-os ventilátor, ha úgyis USB-ről kapja a delejt, csak a kolléga nem szeretne sokat költeni rá, de a csendet szereti.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
NightGT
senior tag
válasz jaffa 2843 #34757 üzenetére
Igen, érthető. És igen, vannak ventik, amik érzékenyek az elhelyezésre, morognak, rezonálnak. Amelyiket biztos tudom, hogy nem, az a Be Quiet-től a Pure Wings, és a Silent Wings széria. A PW a legalapabb belépő modelljük, csapágya puska típusú. Lassan egy éve mennek 24/7 házban, cpu hűtőn, tápban, mindenféle szögben probléma nélkül, nulla motorhanggal. SW pedig a csúcsmodelljük, annak sincs ilyen baja.
Az egyébként kiváló TY-147A pl. fejjel lefelé nagyon nem szeret lenni...
Ja, Nocua NF-A9-nek (SSAO2, vagy mi náluk a csapágyazás neve/típusa) is mindegy az elhelyezés.
Csapágyazás típus tekintetében amúgy nem egyszerű a helyzet. Az van, hogy az eredeti "folyadékcsapágy" (fluid dinamic bearing) szabadalmát a Matsushita (Panasonic) birtokolja, és aki azt akarja használni, annak tőlük kell ezt licenszelni...viszont van egy csomó saját megoldás is. Köztük jobb-rosszabb, ilyenebb olyanabb. Úgyhogy nem olyan egyszerű a dolog, hogy a puska rossz, a folyadék jó.
[ Szerkesztve ]
Speed is the only truly modern sensation
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest