- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
DR|FTK|NG #22318 üzenetére
A lapra megkaptad a választ,tehát hybrid aljzataid vannak.Én is sokallom a porszűrő árát,egyik megoldás amit a kollega is linkelt(ebay-s olcsó hálók-bár ezt jó lenne látni-szóval lutri) vagy klímába-porszívóba való porszűrő háló méretre szabása-cirka 1K-ból megáll.
(#22320) babicsbaluÉn cserélném,1000 rpm-ig jóval csendesebbek a Nanoxiák!Házhűtésre,ha csak nem extrém tuningról beszélünk bőven elég az 1100 rpm-s változat is-viszont az jelenleg drágább és nem muszáj max-n járatni az 1400-st se.
(#22324) RazoR8402Igen,ahogy írták is egy ágról kapja az rpm visszajelzést-viszont csak két teljesen egyforma(méret és típus) ventit tegyél rá!! -
dqdb
nagyúr
válasz
DR|FTK|NG #22318 üzenetére
CPU_FAN1: elvileg hibrid szabályozás
CHA_FAN1: elvileg hibrid szabályozás
CHA_FAN2: elvileg hibrid szabályozás
CHA_FAN3: feszültségalapú szabályozásA lábkiosztás alapján PWM és feszültségalapú szabályozásra is képes az első három csatlakozó, azonban ezen információ megerősítéséhez szükséges megfelelő részletességű BIOS leírás nem az ASRock szokása, így csak a PWM-et mondanám biztosra. Ha a BIOS-ban a ventilátorok beállításainál látsz DC Mode/PWM Mode opciót, akkor hibrid, egyébként csak PWM.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
DR|FTK|NG #22316 üzenetére
Y kábelben inkább ilyet,van a világ minden színében-nekem is volt/van: [link]
Porszűrőből ami jó,az sajna itt kezdődik árban:[link] Arra számolj,hogy a légáramlást azért érezhetően tudja csökkenteni(5-10%).
Ha leírod az alaplapod típusát akkor utánanézek,hogy melyik aljzatról mit tudsz vezérelni-bár 90%-ban biztos vagyok benne(ha csak nem fapados deszka),hogy hybrid aljzatok vannak a lapon(tud feszültség és pwm alapon is szabályozni). -
Grózi
Topikgazda
válasz
DR|FTK|NG #22309 üzenetére
Az adott árkategóriában és a követelményeid alapján a Pure Wings 2 az etalon.Ha még csendesebbre vágysz és picit hozzáteszel,akkor az Aerocool DS Black Edition led nélküli.Bordára az Apache kíváló választás,feltéve ha a lapod valódi pwm-s aljzattal rendelkezik(a 4 pin egy dolog,lásd Összefoglaló).
3 pin-s elosztóból hányas kellene?És ugye a 120-s és 140-s BQ nem akarod egy elosztóra tenni?
Milyen porszűrőre gondoltál pontosan,sima ventire rakható vagy esetleg mágneses a házba?
(#22310) hackeeeee "A sysfan_1 elvileg nem tud pwm-et, csak voltage-et"-na itt van a kutya elásva,ezért írtam hogy ne vonj le következtetéseket.És köztudottan az Akasák érzékenyebbek a feszültségalapú vezérlésre,mint a többi pwm-s venti,ezért ezeknél jön ki jobban.
(#22313) demmer123Amit a lapod tud,gyárilag 600 rpm-t adnak meg,de én AiSuite-l emlékeim szerint jóval ez alá is letudtam vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest