-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Vegre valaki!
Ugyanezt tapasztaltam, par honapja vettem oket, kb 800 rpm-ig elviselheto a hangjuk, utana bejon az a borzaszto motorhang, ami egybkent ugyanolyan mint az enemrax liqmax II 240 gyari ventijeinek a hangja. Sose veszek tobbet enermax ventit az biztos, sztem konstrukcio hibasak, le kene venni az ajanlottak kozul, meg ha a statikus nyomasuk jo is.
Az utobbi idoben annyit matekoztam, szarakodtam az uj gep epitessel, h mar nem volt kedvem ezt itt megosztani. 7-800 rpm-em mennek, oszt jonapot.
Viszont most ugyerzem megtalaltam a tokeletes hazventit:
Nanoxia deep silence 1300rpm, maxon teker es semmi hangja. 1 db volt iponon, 1700ft-ert, kvazi kivancsisagbol vettem meg mikor mast rendeltem es nagyon bevalt. Szerintem le fogom cserelni az osszes ventimet deep silence szeriara, nekem eddig ez a leghalkabb, tapasztalat alapjan!#fogtunder: en gondoltam ra, h visszakuldom, de mi a garancia ra, h nem szart kuldenek megint.
-
-
dqdb
nagyúr
SmiTH90's: a SYSFAN1 az alaplapodon pont megfelel a célra, hiába fizikailag 4 pines, bekötését tekintve nem PWM-es, hanem feszültséggel szabályoz, mint egy fizikailag is 3 pines tenné. Vegyél egy Y kábelt, és kösd arra rá mindkét ventilátort, ha egyformák. Ha nem egyformák, akkor ventilátorcsere jön. Bár az alapján, hogy Corsairt említettél, valószínűleg úgyis ez lesz a következő lépés
Ezután a BIOS-ban tudod a szabályozási profilt állítani, bár a profil testreszabhatósága valószínűleg nem lesz túl magas (az alaplap kézikönyve alapján következtetek erre, ami botrányosan gagyi és hiányos, így nem tudom leírni, hol és mi vár rád, mert konkrétan a BIOS leírása hiányzik belőle).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged