- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F.Bence #43859 üzenetére
Nekem Noctua S12A ventik vannak minden gépemben, illetve A14 chromaxok. Próbálkoztam több gyártóval is, talán a P12 Max az, ami megközelíti halkság tekintetében az S12A-t, minden más közelükben sincs. Jó az Arctic, mert "kici ócó", de sose lesz egy Noctua szint. Nem lehet egyszerűen hova leszorítani az árakat, előbb-utóbb már az is a minőség rovására fog menni.
Jó Noctua ventilátorokat amúgy Aprón is ki lehet fogni használtan, kevesebb összegért, nem kell egy valag pénzt elkölteni, ha valaki nem engedheti meg magának.
-
spleenszuru
őstag
válasz
F.Bence #43740 üzenetére
Javaslom, a PA120-at először próbáld ki gyárival, mielőtt tovább vásárolsz feleslegesen.
Nálam 5800X3D-t hűt remekül, és az egyik eddigi leghalkabb ventilátor, amit használok.
80% felett kezd csak el zavaró lenni, de persze a közelében sincs ennek a fordulatnak soha.Amúgy Vento Pro van 2 db a jelenlegi build aljában, pár hete az egyik elkezdett kicsit kerregni, néhány perc maximális PWM-en pörgetés után befejezte.
Tudni kell, PWM módban ~900 RPM a legkisebb fordulat, amin működni tud, DC-n pedig valamiért nem vezérli a FanControl. Nekem ez a 900 RPM még hangtalannak számít.
Vettem még 4 db-ot ebből, mert magas a nyomása is, és hamarosan radiátorokat fognak hűteni.A Toughfan 14 szuper venti, bár most elég drága. Nekem 2 db van a ház elejében, de viszem nemsoká magammal egy harmadikkal kiegészítve az új ház aljába őket.
#43750Caineevo
Elég hihetetlen számomra, hogy hangosnak érzed őket.
Igazából ezek radi ventik főképp, szerintem annak tudható be az "össze-vissza" fújás, de én pont emiatt (is) szeretem őket. -
blp85
senior tag
válasz
F.Bence #43740 üzenetére
A H7-es egy nagyon jó ház, nekem is az van. A gyári ventilátorok mellett a hűtést ugyanolyan Thermalright ventilátorok szolgálják, mint amik a Phantom Spiriten is vannak, és így is eléggé csendes és hatékony a hűtés. Stressz teszt alatt az Ryzen 5700X 50 fok alatt marad és a Pulse Radeon 6700XT sem megy 60 fok fölé, mondjuk a teszt alatt megjön a hangja mindennek, de játékok alatt a Fan Controll program a CPU hotspothoz állítva egyáltalán nem hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mini-ITX
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Noctua ventik 6db
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest