- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
Vismajor01 #39925 üzenetére
Hát, nem kapkodtam el, csak pár hete tettem be az új ventilátorokat. Felülre nem is fért volna el három, mert az alaplapi csatlakozó túl merev. Kiszedtem az utolsó HDD-t is a házból, így a rack-et is ki tudtam venni. Mivel optikai meghajtó sincs, annak a tartóját is eltávolítottam, így jó nagy hely lett a házban. Ebből kifolyólag van egy olyan érzésem, hogy a bejövő friss levegő egy része úgy megy ki felül, hogy sokat nem marad a házban és így fel sem melegszik annyira, hiszen a hőtermelés a CPU és a VGA környékén jelentős (de addigra már ki is tolja a felső. Igaz, ebből az áramból friss levegőt tud elszívni a processzor hűtője. Emiatt - a hőfokok alapján - megfelelő a ház hűtése. A hátsó 120-as, a többi 140-es.
Ha bármi tanács még van, örömmel olvasom!
Köszi!
-
demmer123
őstag
válasz
Vismajor01 #40324 üzenetére
Mennyiért vetted? Én is néztem a kínai ventiket, de drágábbak mint egy top kategóriás arctic rgb-s aminek 3k darabja... [link]
-
Perillustris
senior tag
válasz
Vismajor01 #39925 üzenetére
Köszi!
-
Zamma
őstag
válasz
Vismajor01 #39909 üzenetére
Én javaslom hogyha éhes vagy üss rá 4-5 tojást és gyorsan kész a vacsi.
Viccet félretéve a meleg jobb kívül mint belül - ha mindezt még halkan is teszi az kész főnyeremény!
Egyébként max egy klíma tud ilyenkor még hasznos lenni... de az egy másik topik... -
gabber01
addikt
válasz
Vismajor01 #39909 üzenetére
Nem egészen értem mit szeretnél pontosan. A leírásod alapján hatékonyan dolgozik a gép hűtése és nyomja ki a megtermelt hőt. A megoldás, hogy nem gamelsz és akkor nem fűt, de gondolom ez nem opció nyilván. Vagy messzebb teszed a gépet, ha zavar, esetleg mobil klímát irányítasz oda. De amúgy tényleg nem tudom mi az elképzelés. Ha dolgozik a gép, akkor fűteni fog, ami hőt valahova el kell vezetni.
-
válasz
Vismajor01 #39856 üzenetére
Gigabyte RGB fusion van nálam.
-
válasz
Vismajor01 #39852 üzenetére
Na én is levideóztam az enyémet. Nálam fehér a fehér.
[Arctic ARGB] -
Jofi81
őstag
válasz
Vismajor01 #39851 üzenetére
Szerintem nálad lesz a hiba, mert például nálam tökéletesen ugyanolyan színű a 4 darab Arctic P12 A-RGB, mint a processzoron lévő Pulsar HP ARGB. Ha fehérre állítom, fehér mindegyik. Szintén MSI Mystic Lighttal vezérlem.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Vismajor01 #39852 üzenetére
Csak egy kérdés, miért hagyatkozol szín kódra?
Ha egész mást mutat a program és a ventilátor színe én inkább, be állítás közben mozgatnám a skála csuszkáját az adott színre ,hogy összhangban legyen, nem kötekedni akarok, csak egy javaslatPl narancsból fehér lett, nekem ott lett gyanús..
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #39851 üzenetére
-
válasz
Vismajor01 #39848 üzenetére
Nem lehet ,hogy a vezérlőddel van valami gebasz ?
[p12 argb vs WB3]
[p12 vs eloop]
Ránézésre ugyanolyan színskálán mozognak. -
dqdb
nagyúr
válasz
Vismajor01 #32893 üzenetére
Ha Merlinben vették, akkor van még rá fél év garancia, így igen (ha baja van, úgyis azonnal kijön). Ha nem, és egy évnyi garancia volt rá, akkor már nem nevezném annyira jó ajánlatnak.
-
chopin42
őstag
válasz
Vismajor01 #32893 üzenetére
"Igen", boltban is kb ennyi...
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Vismajor01 #24497 üzenetére
Nem a legjobb napom volt a tegnapi..Viszont az Összefoglalóban is benne vannak a leggyakoribb aljzatkiosztások,olyat kéne keresned mint a (#24504) hsz.-ben lévő kép.Jelenleg Németországban vagyok és 1,5-2 MB-vel dübörög Wifi-n a netem+5-10 percenként el is megy és PH is rejtélyes módon 5 percenként kijelentkeztet.Ezért írok minimum 5-6 embernek egyszerre választ(általában 30-60 perc) és kérem,hogy legalább írják le az aljzatkiosztást.3 helyen vagyok TG és természetesen ezért semmi nem jár.
Szóval miután 25 perc alatt sikerült a 12,4MB-s manualod letölteni,annak a 14. oldalán az Internal connectors alatt megtaláltam az aljzatkiosztásod.Van egy darab pwm-s(hybrid) cpu_fan aljzatod,egy darab 4 pines,de feszültségalapon szabályzó sys fan 1-d és 2 darab szabályozhatatlan 3 pin-s aljzatod(sys_fa2,pwr_fan).
Tehát a Lepa-t egyedül a cpu_fan aljzatról tudod szabályozni és a sys_fan1-re jöhet 3 pin-s venti.Természetesen az aljzatoktovább oszthatók elosztókábellel,de csak teljesen egyforma ventiket tehetsz azokra.
(#24498) AXisBOLD Akkor alakul.Ilyen tartót még itthon nem láttam,de ezt tényleg gyerekjáték egy esztergályosnak elkészíteni.
(#24500) zolee0307 Nagyon szívesen!!
(#24503) pengwin Köszi a segítséget!!És sajna tényleg nem főállásban vagyok az.
(#24504) hegegabi80Köszi neked is!!
(#24505) vendingo A Shadow Wings jó kis venti,de kicsit olcsóbban az Alpenfoehn Wing-Boost 2 140 még jobb szerintem-ajánlom figyelmedbe!!!
(#24507) makoss
Csak a cpu_fan1 és cha_fan 1 aljzataid(a 4 pinesek) szabályozhatók,az összes többin állandó maximum fordulaton pörögnek a ventik.És azok is pwm-sek,tehát 4 pines ventikre lesz szükséged ha lapról akarsz vezérelni.Szóval vagy meghagyod a vezérlőt és arról hajtod a BQ-kat vagy veszel pwm-s elosztókábelt és teljesen egyforma ventiket teszel rá.
(#24509) oxedan
Ez se az,ilyesmit keress:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest