- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmuranyi
tag
válasz
cooi11 #35327 üzenetére
Szia,
felső tápos előnyei:
- ha a földre teszik a házat, talán nehezebb rálépni a 230V-os tápkábelre
(- "márkás" gépnél, kevesebb drót kell a házon belül -> olcsóbb gyártani)alsó tápos előnyei:
- jobb a súlyeloszlás, kevésbé borulékony a gép
- a tápegység által termelt meleg levegő be sem megy a házba
- a ház teteje is használható ventillátoroknak/vízhűtésnek
- üveg oldalfalnál jobban néz ki, de legalábbis jobban el lehet takarni.
Hirtelen ezek jutottak eszembe...
-
duo
addikt
válasz
cooi11 #35269 üzenetére
en egy brand géppel dolgozom. abbol csinaltam egy budget netes multimedias retro gamer gépet. lenovo thinkcentre m93p sff. az alaplapot a foxconn csinalta, sharkbay kodnevu. a biosban aqoustic performance, cooling performance es full speed van. most elol egy 92mm silent wings2 (3pin leszabalyozva)sziv befele, es a lepa csapatja a bordat. nekem eleg halk; full csendben hallani, de inkabb csak nemi szelzajt. ami nem indult el. noctua redux b9 pwm (92mm) es a silent wings3 120mm pwm.
-
duo
addikt
válasz
cooi11 #35266 üzenetére
Szia! Id-cooling is60-ra most vettem egy lepa bol.quiet-et. Piros ledest. Eddig jó. :)) vettem en egy silent wings3-ast is, de azt n szereti az alaplapom. Akarcsak a pwm-es noctuakat. A tul alacsony 300 koruli fordulattal nem tud mit lezdeni igy inkabb el sem indul.verzoszivvel de visszakuldtem. A lepa csöndes, es alacsony fordulaton (600 korul) is szallitja a levegot minta muszaj lenne
-
abdulka1
őstag
válasz
cooi11 #35263 üzenetére
300 RPM a minimum fordulatszám.
900 RPM a fordulatszám L.N.A-val (Low-Noise Adaptor -->fordulatszám/feszültség csökkentő adapter)
1200 RPM a maximális fordulatszám.Nem tudom mire gondolsz? Amennyibe kerül!
Sajnos nem mindenki engedheti meg magának a prémium kategóriás alkatrészeket. A keret megadásával lehet szűkíteni az ajánlható modellek számát.miért nics feltüntetve a TDP?
Ezt a gyártói supporttól kéne megkérdezni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged