- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz bajzal #14764 üzenetére
Igen fan controller.
A Noctuára nem az acélos teljesítmény a jellemző, hanem a halk, megbízható üzem, hosszú ideig - elvileg.
A 66 fokos Gpu hőmérséklet az normális üzemi hőfok. Még 90 fokon is biztonsággal használható, mert és ezt magyarázza meg más, én nem tudom , hosszú napom volt A 67 C fok CPU hőmérséklet se rossz 32 fokos szobában gyári hűtővel.
A Corsair venti ellátná azt a feladatot, csak ne oldalra rakd, mert az semmit nem hűt a videojártyán, hanem előre, hátra. Szerintem nüansznyi különbségek vannak ventilátorok között.- Glaz-doz-fhut -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz bajzal #14761 üzenetére
Úgy látom a házadon nincs USB 3 -as kimenet, az alaplapodon viszont igen. Akkor a másik ventiszabályzót ajánlanám ugyanattól, USB 3-as porttal Akasa 3,5 Zoll FC06 V2
- Glaz-doz-fhut -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz bajzal #14761 üzenetére
Az oldalra berakott venti hasznossága változó, de többnyire nem oszt, nem szoroz, vagy ront a ház egyenletes légáramlásán (elölről- hátulra). Csak próba alapján lehet megítélni, hogy a jobb. Én személy szerint le is fedem az oldalsó nyílásokat.
Viszont alap venti-szabályzót tudok ajánlani, ami annyira alap, hogy a szállítás is majdnem többe kerül mint maga a termék. (jó, csak az 50%-a) Én is ezt használom Akasa. 3 csatornás, 4 pinnel csatlakozik és van rajta 2 USB port ami szintén hasznosnak bizonyult. Ugyanitt lehet 4 pines Y-Kábel 4-pin PWM-es kábelt kapni, szinte a legolcsóbb az országban és máris megdupláztad a (kézzel) szabályozható ventilátoraid számát (legalább is, ha 3-at veszel). Ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy jobbnak bizonyultak a Noctua Y elosztójánál. Mert amit az nem tudott, ez igen. Vagy csak hibásat fogtam ki.
Másik ventiszabályzó ugyanebben az árban SCYTHE KAZE Q Fan Controller 3.5" ,egyel több csatornával össz. 4.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz bajzal #14739 üzenetére
Igazából a linked nem működött, a Corsair AF120 típus alapján meg kétféle típus van. Performance és Quiet edition. A performance a hangosabb max. teljesítményen 30 dBA [link]. Nem voltak sose ilyen márkájú ventilátoraim, mert nekem inkább a teljesítmény számít, de abban nem jeleskednek, így nem tudom milyen halk lenne minimumon, de nem hiszem, hogy zavarna.
Ellenben vannak más jól mutató ventilátorok pl. a BeQuiet termékei. Vagy máshogy különleges Sharkoon Shark Blades
de harmat gyenge az ereje 33 CFM, amit egy 6 centis venti is tud.
Ledesből indultunk ki, abból a legextrémebbek a Lepa Vortex ami itthon egyáltalán elérhető video. Vagy Enermax vegas quad video itt.- Glaz-doz-fhut -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz bajzal #14735 üzenetére
Cooler Master Sickeflow red? Csak mert ennek van valamirevaló légszállítása is (70CFM). A hangjáról megoszlanak a vélemények, de mivel 3 pines, alaplapról úgyis tudod szabályozni a jelzett Asus lappal.
[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
smiti
veterán
válasz bajzal #14735 üzenetére
Ledesben nem nagyon van ami halk lenne. Nekem anno volt scythe ledesem, de ha nem volt leszabályozva hangos volt, ha vissza volt fogva akkor meg nem hűtött.
Régebben lehetett kapni a Revoltec ledes ventijét több színben, talán az elfogadható volt némi kompromisszummal.szerk.: Nézd mit találtam!
[ Szerkesztve ]
-
válasz bajzal #14733 üzenetére
Hangos. Most nagyon tolják a korszar cuccokat, nem tudom miért. Nagykerekbe is tök olcsó, jól néz ki, de teszteken nagyot bukott ez a venti. PCX is ócóbb, ipon ventiben baromi drága. Legolcsóbb ventivezérlő a 3 állású kapcsoló. Nálam 0-7-12 V kapcsol, kész. De aprón vett scythe vezérlőm is van, majd beépítem valamikor...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PR-Telecom
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- DC csatlakozós ventilátor kábel - 1 utas vagy 3 utas változat
- Kolink RGB ventilátor szett (4db venti) (vezérlővel, távirányítóval)
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest