- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Ahogy misirulez mondja, scythe kaze master. Ez egy jó minőség és könnyen kezelhető, valamint letisztult forma. Létezik szürke és fekete kivitelben. 4 venti szabályozható vele, hőfok és fordulat kijelzés. Meg asszem van rajt ilyen riasztási funkció amit betudsz állítani, hogy jelezzen ha a hőfokok elérnek egy bizonyos szintet. Persze van ennél sokkal csicsásabb is nagyobb kijelzővel ha olyan érdekelne inkább. Én is gondolkodom még egy ilyen k master beszerzésén.
-
Henk
veterán
Hát szerintem ha az alaplapra dugod akkor azok is max-on mennek. Illetve a bios beállítás befolyásolhatja, de szerintem max-on mennek. Én úgy csinálnám, hogy az első az full-on, hogy legyen befele elég levegő mert csak ez az egy fújja be. Végül is a hátsó és felső is mehet maxon. Pont a ház kialakítása miatt, azért mondtam, hogy fordított mert ha szemből állsz vele akkor a bal oldalra került az alaplap és fejtetőn, legalábbis a hagyományos házakhoz képest. Talán még az a 2db 8-as sem indokolt full-on. Érdekes megoldás, hogy alul a vinyók vannak és azoknak van be és kifújó ventik. Felül ahol a melegedős alkatrészek vannak ott meg csak kifele. Szerintem próbáld meg így és meglátod a hőfokokat. Ha hangosnak találod akkor megpróbálhatod lejjebb szabályozva mit mutat.
-
Henk
veterán
Szerintem jó lesz, én is így csináltam volna. Mondjuk így elé sok a kifújó. Az első venti mekkora forulaton megy a többihez képest? Mert így csak az az egy fújja befele a levegőt.
Most nézem ez fordított ház? B@szki milyen hosszúak az előlapi panel kábelei.
babicsbalu: nem tudom, hogy az 1200-es elindul e 5V-on. A pwm-es olyan 520 rpm körül megy 5V-on. Ott tényleg 0 hang, viszont a légszállítás is nagyon gyenge.
Ace Ventura: ha olcsót akarsz akkor AC 9225 pwm, ha szánsz rá többet akkor Coolink SWIF292 P vagy Scythe kama pwm.( ez csúszó csapágyas) -
Henk
veterán
Nem tudom mennyi most egy font, de ahogy néztem a Noctua sem túl olcsó ott. Ellenben az tudom, hogy elég jó mert ismerem. Érdekes, hogy az Akasa ott olcsóbb, de azt nem ismerem, nem tudom, hogy indokolt e az a magas ár amiért itthon árulják. Bár szívesen kipróbálnám.
Szóval ha ott akarod megvenni ahol linkelted és nem zavar a Noctua színe akkor jó lehet. Ha sikerül ilyen árban S-et szerezned az is jó választás.
boogie84: ezek egyedi gépek, de nekem annyira nem jönnek be. Nekem egy szépen elrendezett léghűtéses jobban tetszik. -
Henk
veterán
Közben utána néztem mégis milyenek ezek a ventik. Mint írtam a Scythe-ból inkább az S-flex. Az Enermax az is golyós csapágyas, de az magasabb fordulatra képes mint a többi(1700rpm), meg led-es is. Sőt valami igen erős fényt meg villogást ír rá, lehet valami disco gömb feeling. A Noctua az elég csendes modell, kb az Scythe kategória, csak ilyen érdekes színben. Mondjuk kiegészítőkben sokkal gazdagabb. Az Akasa-ról olvastam régebben ez nagyon spéci por meg csepp álló venti. Mondjuk azt nem tudom ez mennyire indokolt. Egy helyen láttam csak itthon, hogy kapható lenne, de a 7+k-s árával talán nem a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged