- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
akkor majd a többiek, akik jobban otthon vannak Skylake tuning ügyben, mondanak valami okosat, gondolom nem gyári órajelen és feszen csinálja ezt.
viszont kérdeznék én is:
létezik-e 3-4K környékén ajánlott, fehér lapátos házhűtőnek való 120-as venti. vagy esetleg 140-es 120-as felfogatókkal. lehet 3-pines és pwm-es is, van még szabad header mindkét fajtából a lapon, a lényeg, hogy ne tépje le a fejemet, mikor le van szabályozva.
-
fogtunder
nagyúr
ezt így szerintem nem lehet megmondani, amúgy most hány fok terhelve?
a Predator egy teljesen indokolatlan termék, nem fog nagyobb teljesítményt nyújtani, mint bármelyik 280-as kompakt, cserébe annyiba kerül, mint egy épített víz, amivel amúgy valszeg jobban le tudnál menni hőfok ügyileg.
-
Grózi
Topikgazda
Ne haragudj,de azokból a ventikből én 1-t se használnék,az 5db motorzajától meg tutira kimennék a világból!!
A te konfigod megilletne legalább 3,optimális esetben 4 db minőségi ventit,amit 2db Y elosztóval tudnál is szépen vezérelni.Így lenne egy csendes géped,ami ráadásul jó pár fokkal hűvösebb lenne mint az 5db korszar ventivel. -
Grózi
Topikgazda
Először elég lesz 2 elöl befújóra és egy hátul kifújóra-alulra nem kell.A Xilence belépő szint,inkább eggyel feljebb nézegess és abból 3 elég lesz:
Be Quiet Pure Wings 2 PWM
Nanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm
Alpenfoehn Wing-Boost 2
Lepa Bol.Quiet
(#20971) Krisz1441 Neked is ezt a felállást javaslom! (2 elöl befújóra és egy hátul kifújóra)
(#20972) kukulecVannak alternatív megoldások(kábelkötegelő,túlméretes csavar) illetve venti rögzítő kampót is lehet veni/hajlítani.Ezt az alaplaphoz rögzítést viszont nem értem...Most az egész borda mozdult el vagy csak a bordán a venti? -
Grózi
Topikgazda
EK Water Blocks EK-FAN 180 PWM ha 4 pin kell vagy Phobya G-Silent 18 700rpm Slim ha 3 pin.Egyik se légszállítás bajnok,de csendes.Ebben a méretben nálam továbbra is a Megaflow Silent a befutó,de az led-s.(mondjuk le lehet kötni a led-t)
zolikaDBEmlékszem rád és jó lett!Mondjuk én még mindig lecserélném azt a Coolink ventit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged