- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
szabolcs77 #21368 üzenetére
Olvasd végig ezt (későbbi változatnál még cifrább a helyzet a hűtés terén).
Olyan ajánlott venti nincs aminek saját hőfok érzékelője van? Mert akkor rákötöm fixre és saját magát szabályozná.
Nem tudok ilyenről. Arduino alapokon "relatíve" egyszerűen össze lehet ilyet hozni, de ennek még csak annyira jártam utána, hogy tudom, a témában járatlanként is összedobható saját PWM-es és/vagy feszültségalapú szabályozás némi olvasással-keresgéléssel, ha egyszer erre vetemednék. -
benceman00
tag
válasz
szabolcs77 #21361 üzenetére
Az a baj hogy ekkora légszállítás mellett már nehéz lesz halk ventit találni pláne ha nem szánsz rá sokat.
Kell egyáltalán ekkora teljesítmény? Csak ez az 1 venti hűtené az egész servert? -
benceman00
tag
válasz
szabolcs77 #21359 üzenetére
Arctic a 0-24 használatot nem fogja bírni szerintem. Max 1 évet adok neki.
(#21357) Barokk Én apróról szoktam noctuakat vadászni. Előny ha nincsenek csavarjai + LNA vezetékei mert bele lehet alkudni
Eddig jól jöttem ki mindig. Viszont macerás egyesével venni.
Be Quiet! -ről személyes tapasztalatom nincsen, Pure Wings 2-ről csak jókat lehet olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Deepcool FL12R (R-FL12R-WHAPN3-G) Tesztelt, újszerű állapotban
- ARCTIC P14 Max Value Pack - 5db számítógép ventilátor
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest