- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
válasz
3.Aragorn #7418 üzenetére
Asszem valamelyest megoldottam a rejtélyt most, hogy kiszereltem a házból a ventilátort... Kontak hibás lesz, ráadásul az alaplapi csatlakozónál rögtön... Arra még mindig nem jöttem rá, hogy 5V-nál miért működött, és 12-nél miért nem, mert nagyon máshogy nem tarthattam a kezem, illetve, hogy eddig miért nem működött egyáltalán 12V-on, vagy miért állt le, vagy hogy amikor másik gépben próbáltam miért nem működött egyáltalán... Mind1, jelenleg, ha mozgatom a csatlakozót, akkor van olyan állás, amit megtartva működik, aztán ha elengedem és nem úgy áll a vezeték, akkor vége...
-
Aidan85
aktív tag
válasz
3.Aragorn #7418 üzenetére
Igen, tudom, szóval, 5 V-on jóval csendesebben és kisebb fordulattal, de pörög, 12V-on is "behúz a mágnes/megmoccan" de nem indul el, alaplapi PWM-en ilyen a CPU venti helye és a CHA_FAN1, ahogy már írtam: "bekapcsoláskor felpörög, majd kb 10-20 másodperc alatt szépen csökken a fordulat szám, amíg meg nem áll... " ez első alkalommal van, mikor rádugom, aztán ha nem húzom le következő indításnál már fel se pörög, annyit lehet látni, mikor bekapcsolom és megkapja a feszültséget, hogy "behúz a mágnes/megmoccan", de nem indul el...
-
Henk
veterán
válasz
3.Aragorn #1956 üzenetére
Nem két rétegű mert csak a peremére van ráakasztva.A rács van és a harisnya egy rétegben.De már ez is szépen megfogja a levegőt így viszonylag erős venti kell hozzá.De talán ez az egyik legjobb megoldás,a gyári porszűrők iszonyatosan megfogják a levegőt.Egyszer vettem egyet,de a próba után el is adtam nem került be a házba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest