- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Nos tegnap este eljutottam oda megnézzem befér e a TY-147A. Nos elég húzós lesz. Ha a műanyag és a fém váz közzé akarom berakni, akkor lehet a műanyagból faragni kell egy kicsit, vagy a hdd és power ledeket kiiktatni esetleg még az egyik usb portot. A led annyira nem is érdekes, max átaplikálom a bekapcsológomb mellé. A toldással egyenlőre nem akarok foglalkozni, mert az sok idő lenne.
Vagy akkor a házon belűlre teszem a fém vázhoz, de akkor meg lehet a vetiből kell faragni, mert kb 2mm kellene.Egyébként még azt fogom kipróbálni, hogy beteszem a váz és müanyag közzé az egyuk 12-est, utána a házon belül meg a másikat pont ugyan olyan pozícióba csak kb 6-7 cm beljebb. Így ami levegőt betol az első venti úgy továbbítja a másik.
Ja a vga csatit is kipróbáltam. Tettem rá 3 és 4 pinest is. Amikor indítom a gépet, akkor felpörögnek , de utána leáll ahogy a vga-n is. Kicsit megterheltem a vga-n lévő venti beindult, de a másik nem. Lehet kicsit tovább kell terhelni és amikor magadabb hőfokot elér a vga akkor kapcsol be. Vagy lehet kell hozzá külön progi is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Genius 2.0 fadobozos hangrendszer
- Ukrajnai háború
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN AL120 ventilátor szett, újszerű állapotban! UTOLSÓ DARAB!
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- BE QUIET! Silent Wings Pro 4 140mm PWM fekete (3db)
- 2db 140mm Kolink RGB ventilátor (új)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest