Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Félig átköltöztettem a régi konfigomat egy NZXT Phantom 530 házból egy Fractal Design Define R5-be. A régi R9 290x videókártya jött át belőle, a lap, proci, ramok újak. Egy Asus Z170-A a deszka, i5 6600K 4.6GHz-re húzva, és 16 giga ram. A procihűtő egy Noctua NH-D15.
Nyilván az új ház nem szellőzik olyan jól és az asus lappal sokkal jobban lehet szabályozni a ventiket mint a régebbi giga lapommal. Szóval most alig pörögnek a ventik, viszont ez azt hozza magával, hogy a wincsi eléggé felmelegszik, illetve a vga-nak is melege van, sokszor felpörögnek rajta a ventik, 60 fokot is eléri a hőmérséklete mondjuk youtube nézés közben. A vga-n egy Raijintek Morpheus hűtő van 2 Noctua NF-F12 PWM 120mm-es ventivel, amiket a vga szabályoz msi afterburneren keresztül manuális profillal.
Az asus lapon beállítottam, hogy kikapcsolhatnak a ventik, de mivel a proci alig dolgozik üresjáratban a vga eléggé felmelegszik, mivel nem mozog a levegő a házban. Ezért az első ventit ami gyári az R5-ben nem engedem kikapcsolni és 50% alá menni. Így jobb a helyzet, de kellene még egy venti az alsó üres helyre.
Erre kérnék segítséget, hogy milyet tegyek be, ami nem túl hangos, de azért fúj rendesen. Most a wincsi az egyetlen hangforrás netezés közben, ami kijön a gépből és szeretném ha az így is maradna.
Amiket kinéztem
Noctua NF-A14 PWM 140mm
Be-Quiet Pure Wings 2 140mm
Aerocool DS 140mm
Akasa Apache Black PWM 140mm
Akasa Viper 140mm, (szerintem ez hangos lehet)
Máshoz nem nagyon férek itt hozzá Svédben, ha lehet akkor ezek közöl kellene választani.
Noctuára hajlok, de ha valamelyik jobb választás, akkor jöjjön az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grózi