- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgabor1
csendes tag
Hát, nálunk is van olyan játékos, akinek van 1-2-3 gyémánt, de van olyan is, aki sem gyémántot nem kapott, de még egy nyamvadt hintalovat sem, csak deszka, szög, ragasztó, fakalapács, stb. fejlesztőket, amik AMÚGY is jönnek aratáskor, városban, piacon.
És ez így elégg demotiváló tud lenni.. És most, hogy a csúcsligában vagyunk, azt hittük, minden szép és happy, de mind a 8 patkónal csak ezek a vackok... Így asszem érthető, hogy nem lehet elvárás a gyémántos taszkok csinálása... -
Atlantis
veterán
Jogosan szólnál be, mert valóban egyre negatívabb a véleményem róla. Magasabb szinten nincs benne kihívás, tele van félbehagyott ötletekkel (pl.: város), régóta se új épület, se új termék, se új alapanyag. Az, hogy 2-3 havonta átszíneznek egy kutyát vagy most lovat és eladják újításnak, szerintem szánalmas. Derbit reszelgetik, ennyi a pozitívum.
Stabilitásával valóban nincs gond és grafika is megfelel, funkcionálisan viszont egyre szegényesebbnek tűnik.
-
Atlantis
veterán
Nekem aztán mindegy, ki hogyan csinálja. Az elején én is próbáltam a módszert, de kb. 20 perc után ráuntam, meg egy rakat búza a nyakamon maradt, mert még 1 aranyért se vitték. Manapság már kevesebben csinálják, legalábbis jóval kevesebb olyan hirdető van az újságban, akin látszik, hogy ez a taktikája, mert csak búzát árul nyomott áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest