- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mark!
őstag
válasz
Atlantis #820 üzenetére
Viszont, nemtudom Ricky Burnettet ismered-e, de Ő kinntvolt a Supercell-conon, és ma a Supercell HD fejlesztőcsapatának a tagja. Már többször is célozgatott arra, hogy készülnek egy gigantikus karácsonyi update-ra. Amit én elhiszek. Szerintem várj még egy pár hónapot, ha igaza van, akkor nagyon megéri várni.
-
nancsa72
újonc
válasz
Atlantis #801 üzenetére
Szia,
sokáig vezettünk,de nagyon erős a mezőny jelenleg harmadikok vagyunk,de még van lehetőségünk fordítani...
mindenki minimum elder ,így mindenki tud törölni, a taskok gyorsan cserélődnek...
Gondold át várunk.
Sajnos úgy vélem egyébként hogy lassan csak olyanok lehetnek elsők,nyerhetnek aki csak 320-as feladatokat csinálnak,de a cél az hogy benne legyünk az első háromban. -
cimbi186
aktív tag
válasz
Atlantis #744 üzenetére
Visszaállították a farmunkat
Ugyan beletelt egy pár napba és tőlünk kértek Apple supporttól játékon belüli vásárlásról számla másolatot,(ez kellett nekik a végső azonosításhoz)De miután az megjött és átküldtem 1 napon belül megkaptuk a recovery cod-ot.Örülünk!
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
cimbi186
aktív tag
-
cimbi186
aktív tag
válasz
Atlantis #734 üzenetére
Nagyon köszönöm,hogy segítesz...de tényleg,de én a játékon belül nem találom ezt a Contact Us-t
Viszont a supercell oldalán megtaláltam ,de ott csak iTunes support és Google support elérhetőség van és mind a kettő benavigál a hivatalos oldalakra,ahol a Hay Day összefüggésében egyáltalán nem szerepel semmi.Simán a supportok fő oldalára dob.Vagy is olyan mintha nem jutnék sehová.Na innen szted hogyan tovább?
-
darvinya
titán
válasz
Atlantis #706 üzenetére
Ráadásul fekete listára kerül, mert ilyet nem kellene csinálni.
Ha így akarja, akkor vadászon az újságból.
Kitartással minden van, csak sokáig kell keresni.Mobilaréna nagyon is aktív.
Én mindig vagy min. napi 2x.
Bár az igaz, hogy aki nem játszik az a csapatra nézve hátrányt jelent. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Atlantis #604 üzenetére
Igen, ez tényleg probléma. Viszont nem kell sietni és a többiek hiába előznek meg az elején, később még elhúzhatunk mellettük.
Most jön ki az a probléma, hogy vannak alvó tagok a szomszédságban. Én már elkezdtem őket kiszórni. Most már fontos, hogy mindenki dolgozzon. Ahogy néztem, olyanokkal vagyunk összesorsolva, akik ugyanannyian vannak mint mi. Tehát ha ott mindenki dolgozik, akkor ők előnyben vannak.
Te melyik szomszédságban vagy? -
H.Bencike
aktív tag
válasz
Atlantis #581 üzenetére
De az is elég lett volna viszont folyton ki-be lépni nem fogok akkor inkább letörlöm. Úgyse vagyok annyira függő
(#582) darvinya Biztosan ez a ludas mert a frissítés előtt semmi gond nem volt. Lefrissítettem és feltűnt hogy gyorsabban merül de eleinte betudtam annak hogy biztos többet használom. Aztán nagyon zavaró lett és megnéztem az Akku használatban a "Felébresztett állapotban marad" idő drasztikus volt, Hay Day
letöröltem és visszaállt a régi állapot. Kilépni mindig a Home gombbal szoktam csak este lépek ki a Vissza gomb--->Felugró ablak--->Ok módszerrel.
Lehet megpróbálom újra letöltöm a játékot hátha úgy jó lesz. -
H.Bencike
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest